Wpis z mikrobloga

Spoko @hot_tomek, wiedziałem, że tak się skończy - kilka gorzkich słów prawdy zaboli tak, że usuniesz komentarz. Typowe dla takich ludzi jak Ty, właśnie to miałem na myśli - nie potraficie dyskutować, to przez dokładnie takie osoby Wykop jest w miejscu w jakim jest. Zostawię treść usuniętego komentarza, może choć jednej osobie zaświta coś w głowie:

Srogie urojenia musiały wlecieć, że w cytowanym wpisie widzisz jakieś nawoływanie do nienawiści czy bekę. Wy na tagu #wojna to już widzicie to co chcecie widzieć, zwykły oznajmujący wpis traktujesz jako szyderę, jeśli ktoś nie jest turboproukraiński to jest dla Ciebie i reszty wesołej gromadki z automatu "ruskim trollem". Świat nie jest czarno-biały, tak jak w Waszych głowach. Obserwując to tak z boku radziłbym zastanowić się nad sobą, czy czasami nie warto odstawić na trochę social mediów, bo przestaje to być zabawne.

A imo wstyd być nazwanym Wykopiem jest właśnie przez takich nie potrafiących dyskutować toksyków jak Wy. Nie dopuszczacie jakiegokolwiek innego zdania, a jak ktoś z takim wyjdzie to dostaje na mordę stek bluzgów i wyzwisk. Dlatego Wykop jest jaki jest, wszyscy narzekacie na poziom portalu, a sami sprowadzacie go do takowego.

#wykop #moderacjacontent #moderacja #wojna #ukraina #rosja
LukaszN - Spoko @hot_tomek, wiedziałem, że tak się skończy - kilka gorzkich słów praw...

źródło: Screenshot 2025-10-13 at 23-26-42

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LukaszN: typ mi zarzuca pochwalanie ataku Rosjan co jest całkowitą manipulacją, bo ja nic takiego nie zrobiłem. I każdy sąd by to orzekł.
  • Odpowiedz
@LukaszN gość ma rację. O czym tu dyskutować? To nie jest żadna szydera tylko wyrachowane wpisy propagandowe. Trzeba nie mieć mózgu żeby tego nie widzieć. Nikt nie musi być proukraiński ale to nie ukraina zaatkowała rosje tylko odwrotnie i wina jest tylko po jednej stronie. Propaganda ruskich jest szkodliwa dla wszystkich a ukraińska? Co się stanie jak napiszą, że rozwalają 1000 ruskich? Nic, ale fejkowe wiadomości, tysiące kont botów itp juz
  • Odpowiedz
  • 3
@impact18: powiem Ci tak - śledzę tag, czytuję jego wpisy i wniosek mam taki: podaje informacje dotyczące frontu z oficjalnych polskich i zagranicznych źródeł (przeważnie duże portale informacyjne), nie zawsze "pozytywne" dla Ukrainy. Jego jedyny "trolling", o ile mogę to tak nazwać, polega na tym, że widząc jak reaguje na nie zgraja tagowych szeryfów z krótkim lontem, dodaje zaczepnie komentarz "nie wygląda to dobrze dla Ukrainy". I to zwykle wystarcza,
  • Odpowiedz
  • 2
WY WY WY WY WY WY WY WY (pa)PIER Dalajlama farmiarzu, rozmawiać moge z ludzmi, z tobą nie ma sensu

@hot_tomek: ja z Tobą też nie zamierzam, nie zwykłem schodzić poniżej pewnego poziomu dyskusji. Na Twoim pokonasz mnie doświadczeniem #pdk
  • Odpowiedz
@LukaszN Chłop ma identyczną manierę pisania co znany zbanowany rusek, prowadzi tę samą formę dyskusji. Nie trzeba być orłem poliglotą by nie zauważyć między wierszami przekazu podprogowego/propagandy
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Krazyna mógłby i nie mógłby. Wklejasz mi odpowiedź GPT, który zależnie od tego jak brzmi prompt dobierze odpowiedź, która będzie satysfakcjonowała pytającego. Wypadałoby myśleć samodzielnie zamiast sugerować się we wszystkim AI, które nie jest żadnym wyznacznikiem prawdy, stało się zarówno dobrodziejstwem jak i przekleństwem naszych czasów.
  • Odpowiedz
@LukaszN: A np. ja, choć całym sercem jestem za Ukrainą w tej wojnie, to chciałbym poczytać obiektywne informacje zarówno te o sytuacji Ukraińców jak i Rosjan, przegląd frontu, armii, nowiny o dostawach broni obu armii.

I dlatego propsujesz typa piszącego ze szkoda zbombardowanego szpitala. Lub który rzuca wycięte fragmenty pod tezę, której nie potrafi obronić.

Niezły fikołek.
  • Odpowiedz
  • 0
I dlatego propsujesz typa piszącego ze szkoda zbombardowanego szpitala.

łapie się na udawaną troskę

@Jaszczompx: fikołka, a nie, wróć, potrójne salto to Ty właśnie zaprezentowałeś. Dokładnie o tym mówię - widzicie to, co chcecie widzieć. Gość napisał, że szkoda mu zbombardowanego szpitala - źle, kacapska propaganda. Napisałby, że mu nie szkoda zbombardowanego szpitala - źle, kacapska propaganda. Tu nie da się dyskutować, każdy z komentujących rzuca tylko oskarżeniami o propagandę
  • Odpowiedz
@LukaszN

Oh boy.
Podpowiedziałem Ci, że wskazanie Metrisa aka Groovera, jako źródło rzetelelnych informacji, jest jak nazwanie kutyzany wzorem cnót niewieścich.

Nie musisz się z tym zgadzać, ale zauważ że to ty się tutaj pieklisz - że ludzie nie popierają Twojego odmiennego
  • Odpowiedz
@impact18: @krzysssss @Krazyna @maad @Pulkownik_Wolodyjowski @Stan_Przedzawalowy @Jaszczompx

Oni was/nas właśnie mają prowokować. Przestały nas prowokować ich głupie wpisy, to zaczęli "mieć bękę" z każdego ruSSkiego ataku terrorystycznego na wolny i niepodległy kraj. Specjalnie wciągają w "dyskusje" a jak nie chcesz to "z wami sie nie da wysropki rozmawiać robicie pałe Ukraińcom". A to wszystko tylko dla tego że m0deracja na wykopie jawnie wspiera stronę
  • Odpowiedz