Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

Srogie urojenia musiały wlecieć, że w cytowanym wpisie widzisz jakieś nawoływanie do nienawiści czy bekę. Wy na tagu #wojna to już widzicie to co chcecie widzieć, zwykły oznajmujący wpis traktujesz jako szyderę, jeśli ktoś nie jest turboproukraiński to jest dla Ciebie i reszty wesołej gromadki z automatu "ruskim trollem". Świat nie jest czarno-biały, tak jak w Waszych głowach. Obserwując to tak z boku radziłbym zastanowić się nad sobą, czy czasami nie warto odstawić na trochę social mediów, bo przestaje to być zabawne.
A imo wstyd być nazwanym Wykopiem jest właśnie przez takich nie potrafiących dyskutować toksyków jak Wy. Nie dopuszczacie jakiegokolwiek innego zdania, a jak ktoś z takim wyjdzie to dostaje na mordę stek bluzgów i wyzwisk. Dlatego Wykop jest jaki jest, wszyscy narzekacie na poziom portalu, a sami sprowadzacie go do takowego.
#wykop #moderacjacontent #moderacja #wojna #ukraina #rosja
źródło: Screenshot 2025-10-13 at 23-26-42
PobierzWY WY WY WY WY WY WY WY (pa)PIER Dalajlama farmiarzu, rozmawiać moge z ludzmi, z tobą nie ma sensu
@hot_tomek: ja z Tobą też nie zamierzam, nie zwykłem schodzić poniżej pewnego poziomu dyskusji. Na Twoim pokonasz mnie doświadczeniem #pdk
źródło: IMG_5263
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I dlatego propsujesz typa piszącego ze szkoda zbombardowanego szpitala. Lub który rzuca wycięte fragmenty pod tezę, której nie potrafi obronić.
Niezły fikołek.
@Jaszczompx: urocze
@Jaszczompx: fikołka, a nie, wróć, potrójne salto to Ty właśnie zaprezentowałeś. Dokładnie o tym mówię - widzicie to, co chcecie widzieć. Gość napisał, że szkoda mu zbombardowanego szpitala - źle, kacapska propaganda. Napisałby, że mu nie szkoda zbombardowanego szpitala - źle, kacapska propaganda. Tu nie da się dyskutować, każdy z komentujących rzuca tylko oskarżeniami o propagandę
Oh boy.
Podpowiedziałem Ci, że wskazanie Metrisa aka Groovera, jako źródło rzetelelnych informacji, jest jak nazwanie kutyzany wzorem cnót niewieścich.
Nie musisz się z tym zgadzać, ale zauważ że to ty się tutaj pieklisz - że ludzie nie popierają Twojego odmiennego
Oni was/nas właśnie mają prowokować. Przestały nas prowokować ich głupie wpisy, to zaczęli "mieć bękę" z każdego ruSSkiego ataku terrorystycznego na wolny i niepodległy kraj. Specjalnie wciągają w "dyskusje" a jak nie chcesz to "z wami sie nie da wysropki rozmawiać robicie pałe Ukraińcom". A to wszystko tylko dla tego że m0deracja na wykopie jawnie wspiera stronę
Komentarz usunięty przez autora