Wpis z mikrobloga

J---ć Nest Bank, dzisiaj chcąc zlecić nagle ni z gruchy ni z pietruchy dostałem info ze wpisałem błędne hasło. Chciałem wpisać znowu ale otrzymałem informacje że konto zablokowane i mogę je odblokować przez bankowość internetową, wpisywałem kody sms które przychodziły ale okazywało się, że są nieprawidłowe (nie wiem jakim cudem). Dzwonie na infolinie z zapytaniem o co chodzi - infolinia czynna do 20:00 a gość który pracuje w zastrzeganiu karty nie ma dostępu do konta.

Zostałem bez konta i bez pieniędzy, może o 8 rano się czegoś dowiem. Póki co nawet nie wiem czy ktoś nie włamał się do mnie na konto :).

Ciekawe. J---ć ten parabank

#banki #gielda #polska #pieniadze #bank
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eldoka123322: Nawet mi Ciebie nie szkoda, Nest Bank w XXI wieku, równie dobrze mogłeś założyć konto w BNP, mBanku albo Citi. Poza wymienionymi Banki w Polsce są naprawdę super - szczególnie polecam Millennium, PKO BP, Pekao (poza hipoteką).
  • Odpowiedz
@DeoLawson: Mam w Nescie kredyt firmowy obrotowy. Nie szkoda bo? Bo jesteś zakompleksionym zakolaniem który jutro idzie do szkoły? Dla twojej wiedzy mam konta w każdym banku oprócz Aliora, Santander, Citi i BNP. W każdym posiadam finansowanie i bankowość firmową dlatego stul mordę gadką że kogoś Ci nie żal. Ty pewnie jedyne konto jakie widziałeś to konto dla juniora w mbanku. Japa tam.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@f0ku5: nie gadam glupot, tylko mowie z doswiadczenia majac sporo kont bankowych, pekao nie potrafi rozwiazac dobrze kilku rzeczy
  • Odpowiedz
  • 0
@rtg_: no ale „rozwiązywanie rzeczy” nie ma nic wspólnego z jakością aplikacji i bankowością internetową. To, że oni czasem mają dziwne procedury rodem z ubiegłego wieku nie znaczy, że nie mają jednej z najlepszej aplikacji i bankowości internetowej.
  • Odpowiedz