Wpis z mikrobloga

#pracait #programowanie Parę lat już mam swój sklep. Napisany w PHP. Gościu, który od początku go ogarnia wykonuje też usługi dla kilku firm. Zatkał się pracą a u mnie jest kolejka rzeczy do zrobienia. Zacząłem szukać kogoś kto mi poświęci parę godzin dziennie. Chodzi o wprowadzanie nowych funkcji, dopracowywanie integracji z programem księgowym. Jakieś zmiany, nowości. Poprawki jak się coś wysypie. Ktoś z pomysłem. Teksty, grafiki, SEO, ADS, FB, YT i grube tematy np z AI. Korzystam z innych agencji. Więc w tym zakresie ewentualnie współpraca z innymi agencjami. Tu moje pytania, kogo szukać w ogłoszeniu? Full stack developer, net developer, web developer, wsparcie IT, informatyk PHP ? Przeglądam ogłoszenia i nie wiem jak się za to zabrać.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jedna osoba od php najlepiej zespół z project managerem, jedna od newsów, grafik, minimum trzy osoby od reklamy oddzielnie google, fb i youtube, jedna osoba od AI.
  • Odpowiedz
  • 0
@I-like-flying-high: Nie czytelnie napisałem. Korzystam z usług innych agencji odnośnie teksty, grafiki, SEO, ADS, FB, YT i grube tematy np z AI. Posłuchałem Zimm3man i wpisałem w chat. Sugeruje " Szukam PHP developera do rozwoju sklepu internetowego"
  • Odpowiedz