Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz byłem w Popeyes w Bonarce, wziąłem kanapkę deluxe i nuggetsy i powiem tyle: drogie i dobre. Za zestawik dałem 5 dych, brzuch nie boli ale jakość mięsa na pewno wyższa niż w KFC. Ciekawe kiedy zjadą z jakością?

#popeyes #fastfood #krakow #jedzzzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: Chyba w takich $$$ muszą trzymać jakość. Takie jest moje zdanie, bo jednak za tyle to w jakimś barze mlecznym miałbyś z 2 zupy, z 1 drugie danie i z 2 kompoty, a jeszcze na jakiś baton za 5 PLN w żabce na deser miałbyś;)
  • Odpowiedz
mnie po kfc tez nie boli

@HexenHeretic: Mnie też nie bolał nigdy, jednak muszę przyznać, że KFC w ostatnich latach poleciało tak z jakością, że to jest jakiś absurd. Kiedyś lubiłem sobie tam zjeść, ale aktualnie to jest taka loteria co dostaniesz, że wolę pójść zjeść coś sprawdzonego.
Ale to tylko w Polsce tak lecą w c---a, byłem za granicą w różnych państwach i tam jest ok.
Nie wiem co
  • Odpowiedz
Mnie też nie bolał nigdy, jednak muszę przyznać, że KFC w ostatnich latach poleciało tak z jakości

@DJRuraWydechowa: mozliwe, nie jadlem w KFC w Polsce od 3 lat. Ale wczesniej jadlem regularnie i nigdy nie ogarnialem tych hasel z wykopu o "sraniu po KFC"
  • Odpowiedz