Krótko o tej walce trzech, bo szkoda strzępić ryja. Obaj, Miklasz i Parobiec, powinni solidnie dostać po głowie za tę żenadę. Najbardziej dziwi mnie Parobiec. Gosc który walczył na gromdzie, najeżdżał na freaki, a teraz o--------a takie akcje. Zamiast bić się z każdym, odstawili z Miklaszem jakiś cyrk i polowanie 2 na 1.
Chłopaki, friki frikami, ale ludzie nie płacą za to, żeby oglądać wasze głaskanie się po plecach. Nikt tego nie chciał.
Jak mają jaja i chcą coś udowodnić, to niech wyjdą do Siwego na rewanż. Boks, małe rękawice i niech się na niego zmieniają co 60 sekund. Wtedy zobaczymy, jacy są mocni, jak nie ma kolegi do pomocy.
@patrykgleba94 brawo Patryk, wreszcie ktos to powiedzial glosno bo dziennikarze się boją tych osiłków i mowią cieniutkim głosikiem "no troszke panowie wygladalo jakbyscie sie umowili no ale powiedzcie sami jak to bylo z waszej perspektywy". Rewanż z Siwym to troszke minie bo jak koleś bicka zerwał to pewnie z pol roku albo rok przerwy. Pozdro Gleba!
@patrykgleba94: i pomyśleć że kiedyś Ozdoba został zdyskwalifikowany "za unikanie walki" na MMA Attack, a tutaj sędzia pozwolił na taki kabaret w wykonaniu gromdziarzy, którzy słynęli z tego że są charakterniakami ¯\(ツ)/¯
@patrykgleba94: jeszcze dodaj że obaj co drugie zdanie p------ą o jakichś zasadach, honorze i charakterze, a jak przychodzi co do czego to się ustawiają we dwóch na jednego. Wiesz jak takie coś się nazywa? To jest czyste frajerstwo i powinni zostać w------i z gromdy za taki cyrk Ludzie kupony postawili na tą walkę, a ci się ustawiają frajersko dwóch na jednego??? Co to k---a ma być??? Nawet upośledzony wampirek miał
@patrykgleba94 mówi to gość co bronił zaleckiej i że strachu przed nią bał się powiedzieć cokolwiek. Weź ty się już w tej kwestii zasad nie odzywaj pało
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Krótko o tej walce trzech, bo szkoda strzępić ryja. Obaj, Miklasz i Parobiec, powinni solidnie dostać po głowie za tę żenadę. Najbardziej dziwi mnie Parobiec. Gosc który walczył na gromdzie, najeżdżał na freaki, a teraz o--------a takie akcje. Zamiast bić się z każdym, odstawili z Miklaszem jakiś cyrk i polowanie 2 na 1.
Chłopaki, friki frikami, ale ludzie nie płacą za to, żeby oglądać wasze głaskanie się po plecach. Nikt tego nie chciał.
Jak mają jaja i chcą coś udowodnić, to niech wyjdą do Siwego na rewanż. Boks, małe rękawice i niech się na niego zmieniają co 60 sekund. Wtedy zobaczymy, jacy są mocni, jak nie ma kolegi do pomocy.
Tyle ode mnie.
Molon Labe,
Gleba
#famemma #gromda #sportywalki #boks #mma
Rewanż z Siwym to troszke minie bo jak koleś bicka zerwał to pewnie z pol roku albo rok przerwy. Pozdro Gleba!
We dwóch na zmianę mają bić siwego w ramach kary? XDDDD
Wiesz jak takie coś się nazywa? To jest czyste frajerstwo i powinni zostać w------i z gromdy za taki cyrk
Ludzie kupony postawili na tą walkę, a ci się ustawiają frajersko dwóch na jednego???
Co to k---a ma być???
Nawet upośledzony wampirek miał
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No światło zgasło to zgasło, po ch*j drążyć temat, dobrze trafił i tyle, taki sport
Podejrzewam że obydwaj by przegrali z siwym w boksie, więc nie rozumiem o czym mówisz