Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

Bywało śmiesznie, bywało żenująco, bywało strasznie i coś te ponad dziesięć miesięcy temu niewątpliwie się zamknęło, ale nadzieję, że będzie jakaś próba kontynuacji, póki co urealnia nam #sebcel . Drugiego Tigera Bonzo nie będzie, nie będzie już takich faflunów, walk z hejterami, wiary w każdy jeden kit i arcydzieł pokroju dysów niedyssów, rapowaniu dla kleszczu, pokazów ToTo, harnasiowania na ławce, zgłaszania tam gdzie się zgłasza i inerzeszy. Podsumowań uniwersum jeszcze pewnie będzie wiele. Może @trach skusi się na jakieś wspominki, bo blisko 13 lat działalności bonza w necie to prawdziwy materiał do analizy dla ludzi o różmych profesjach (psychologowie, socjologowie i tak dalej).
Time to leave the tag.
#bonzo #patostreamy
źródło: image
Pobierz@Drill90: Serio?
@Drill90: Khhyy czyli Tajger wygrał i jest górom niż @Drill90 jakim to trzeba być człowiekiem żeby przegrać z Tajgerem jak on. Tylko pokazujesz że nie szanujesz własnych rodziców.
Klapki na oczy i wykopel.