Wpis z mikrobloga

Czaicie że na tym kłamstwie Kurskiego z lat 2000 za które nawet Lech Kaczyński przepraszał Tuska nadal robi się politykę? Niesamowite jak ludzie są głupi xd co się stało z tym społeczeństwem od 2023 r.gdzie nagle po Szydlo i Mao to Tusk jest "najgorszym premierem w historii" nie mając na koncie rozbioru sadownictwa czy 250k istnien ludzkich na sumieniu #polityka #bekazpisu
szmichal - Czaicie że na tym kłamstwie Kurskiego z lat 2000 za które nawet Lech Kaczy...

źródło: 1000061113

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szmichal

My wiemy, ale na świecie zaczyna rządzić debiloza, przestępca i g--------l został wybrany na urząd prezydenta USA, a pewnie będzie gorzej, bo ludzie są zagubieni i coraz biedniejsi, więc łatwo im wciskać populizmy.
  • Odpowiedz
@Arturr99: nie ja o tym napisałem to raz, a dwa niekoniecznie tylko na tym kłamstwie jest budowana narracja że to człowiek dbający głównie o interesy swoje i Niemiec
  • Odpowiedz
@gozer-traveler poczekaj jeszcze chwilkę, niech wszystko idzie tak jak idzie to dalej będziesz marszczył skórkę do komisji śledczych platformy, czy to wpisów z X o spadku inflacji, a biznes w Polsce zwalnia, widzę to po firmie, w której pracuje i po znajomych. Może nie jest to związane 1=1 z rudym ale kto pamięta czasy gdy kiedyś rządziła platforma i jak wyglądała praca w Polsce ten się nie śmieje
  • Odpowiedz
  • 25
@mic_rys: pracuję w firmie międzynarodowej i polska jest najlepsz branchem w całej europie. Dawaj konkrety, badania a nie "zobaczysz co będzie". No k---a czekam ale jak narazie nic xD to że ci firma upada a moja ma się zajebiście nie jest żadnym argumentrm
  • Odpowiedz
@szmichal wynika to z polityki, Tusk reprezentuje środowisko które chce centralizacji, wszystko do stolicy regionów kosztem prowincji. To powoduje że nawet jak obejmie władze to traci na popularności bo ludzi wprost dotyka ten styl. Ktoś sobie pracował w PKP w Wałbrzychu pod domem i się dowiaduje że od jutra musi jeździć do Wrocławia albo będzie bezrobotny. To jest próba nawet dla największych fanów
  • Odpowiedz
@Arhus nie chodzi o centralizację władzy tylko wszystkiego, czyli pisowców blokowali likwidację szkół w małych miejscowościach platformiarze ich chcieliz chodzi o to co dotyka ludzi. To czy Tusk rządzi ministrami czy Kaczyński to jest pośrednia wpływ i tak nie boli
  • Odpowiedz
  • 6
@stan-tookie-1: o i to jest to czego szukałem i masz racje, polska powiatowa wymiera i czy da się zatrzymać ten proces? Nie sądze. Jaki interes ma państwo w utrzymywaniu polski powiatowej? Nie ma tam pracy, młodych ludzi, co z tym zrobić?
  • Odpowiedz