Wpis z mikrobloga

#iqos #ploom #glo #pulze
Po tych obwyżkach cen przez akcyzę i przez fakt, że elektryka palę zdecydowanie za często, stwierdziłem, że przerzucę się na podgrzewacz i będę ograniczał stopniowo. Które z tych firm najlepsze pod względem ceny i wkładów?

Myślałem między illuma i one, ploom x (choć to najmniej bo wygląda jak jakieś metalowe mydło) albo pulze 3.0. Co do wkładów... najważniejsze aby helikopterek raz na jakiś czas był i żeby nie smakowało jak totalne g---o

Do tych co próbowali różnych wkładów, które według was najlepsze + jak z dostępnością? Z tego co tu czytałem to iqosowe chyba najlepsze, glo chemiczne, camele do ploom nie mam pojęcia, a ID podobno takie sobie... Ale no nie mam porównania osobiście więc z chęcią przeczytam porównanie kogoś kto próbował kilku marek

Przy okazji, jak ktoś ma jakieś promki na te urządzenia z wkładami w zestawie to z chęcią przygarnę, zawsze to parę złoty w kieszeni
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iqorx nie baw się w ograniczanie bo to się nie uda, jak rzucać to od razu do zera.
Mi tylko iqos wchodzi, po tych innych wynalazkach mam problem z gardłem (o wkładach na bazie rooibos nawet nie chcę wspominać)
W iqosie masz dwa rodzaje wkładów: na bazie tytoniu (terea) i na bazie liquidu (levia). Imho levia ssie ale to już indywidualne preferencje.
Jak chcesz refkę do iqosa (urządzenie+3 paczki gratis) to
  • Odpowiedz
  • 1
@eric2kretek: ale przynajmniej nie musze się martwić grzałkami i ich dostępnością, bo nawet tych do tanków widzę coraz mniej jest xD mi na smaku już nie zależy bo każdy longfill smakuje tak samo już dla mnie, chce po prostu mieć coś aby zapalić raz na jakiś czas i ewentualnie ojcu oddać jak rzucę. Vape za często palę, zwłaszcza przy kompie - ciągle jest pod ręką i w każdej chwili mogę
  • Odpowiedz