Aktywne Wpisy

Koziouu +118
za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołajki oto ta czapkę z której śmialiśmy się bardzo długo tego wieczora, że mogę w niej chodzić do pracy bo świeci i jest na baterie więc nie potrzebuje odblasku. gdybym tylko wiedział, że to jego ostatni prezent dla mnie od niego podziękował bym mu 100 razy bardziej i kompletnie inaczej. okres świąteczny kojarzy mi się znowu z
źródło: temp_file2039337509190366845
Pobierz

Po tych obwyżkach cen przez akcyzę i przez fakt, że elektryka palę zdecydowanie za często, stwierdziłem, że przerzucę się na podgrzewacz i będę ograniczał stopniowo. Które z tych firm najlepsze pod względem ceny i wkładów?
Myślałem między illuma i one, ploom x (choć to najmniej bo wygląda jak jakieś metalowe mydło) albo pulze 3.0. Co do wkładów... najważniejsze aby helikopterek raz na jakiś czas był i żeby nie smakowało jak totalne g---o
Do tych co próbowali różnych wkładów, które według was najlepsze + jak z dostępnością? Z tego co tu czytałem to iqosowe chyba najlepsze, glo chemiczne, camele do ploom nie mam pojęcia, a ID podobno takie sobie... Ale no nie mam porównania osobiście więc z chęcią przeczytam porównanie kogoś kto próbował kilku marek
Przy okazji, jak ktoś ma jakieś promki na te urządzenia z wkładami w zestawie to z chęcią przygarnę, zawsze to parę złoty w kieszeni
Mi tylko iqos wchodzi, po tych innych wynalazkach mam problem z gardłem (o wkładach na bazie rooibos nawet nie chcę wspominać)
W iqosie masz dwa rodzaje wkładów: na bazie tytoniu (terea) i na bazie liquidu (levia). Imho levia ssie ale to już indywidualne preferencje.
Jak chcesz refkę do iqosa (urządzenie+3 paczki gratis) to
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora