Aktywne Wpisy

wirek9111 +10
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +177
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Ostatnio uszkodziłem ekran w S23 Ultra, co istotne, kupiłem go na niemieckim amazonie.
Na swojej stronie Samsung informuje o możliwości zamówienia naprawy ekranu w "promocyjnej" cenie 934 zł.
I tu wychodzi nierówne traktowanie, z racji, że telefon jest z niemieckiego rynku, nie da się przejść do sekcji "Uzyskaj wsparcie" i wypełnić formularza naprawy odpłatnej lub gwarancyjnej. Wsparcie klienta odsyła do CTDI, gdzie wymiana ekranu to 1312 zł + wysyłki.
A teraz najlepsze, w drugą stronę ta nierówność nie zachodzi. Mam też S20 FE kupione u nas, po przejściu na niemiecką stronę samsunga, mogę normalnie przejść do sekcji "Support erhalten" i zamówić naprawę tego telefonu (co prawda odbiór przesyłki musi być na terenie niemiec), mimo że jest z rynku polskiego.
Myślicie, że zgłoszenie do UOKIK coś z tym pomoże?
#samsung #telefony #afera
źródło: samsungdepl
Pobierz@metodaklasy: pewnie nic, samsung od dawna leci w c---a z ta gwarancja, rozdzielajac ja na rynek PL i EU i od dawna nic sie w tym temacie nie ruszylo.
Standardowo polski oddzial traktuje wlasny kraj i obywateli jak dzieci do bicia. Chore ceny w porownaniu z europa, a do tego ograniczenia.
Nie mozesz ogarnac sobie naprawy w DE i nawet odeslac
Aktualnie mam s23 i to będzie ostatni samsung, parę dobrych rozwiązań w nakładce ma ale kolejny generacja s26 pod względem foto będzie tym samym co s22, brak możliwości robienia