Wpis z mikrobloga

• 9
@MokebeElDursi ale wysryw xD

Typie niczym się nie różnisz od ruskich którzy na wiadomość że na zachodzie ludzie mają kibel w domu to wymondrzają ske że hehe po co kibel, przecież to trzeba ułożyć płytki i podłączyć wodę hehe, nie to co dziura w ziemi nie dość że tańsza to mniej zachodu.

Ten sam mental
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: na szczęście moja różowa tak jak ja woli mieszkanie w bloku xD
ale tak na serio, w dobrej lokalizacji jeszcze ok, ale jak słyszę, że znajomi dojeżdżają w korkach codziennie po 20 km do roboty, a w ciągu dnia jeszcze muszą jechać specjalnie aby zawieźć gdzieś bachora i każda rzecz jak odwiedzenie apteki/lekarza/knajpy wymaga kolejnego takiego wyjazdu to bym się chyba powiesił. No za darmo bym nie chciał
  • Odpowiedz
@Czoso: ich jedyną motywacją są wysrywy z instagrama i filmy na których się naoglądali, jak dzieci biegają na łące i zbierają kwiatki i się uśmiechają. Prawda jest taka, że nie ma większej krzywdy jaką można wyrządzić dziecku niż życie na zadupiu
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: no różne pewnie są ale znam takich co z okolic babic pod wawą dojeżdżają na bemowo, tam zostawiają auto i przesiadają się w metro aby dojechać do centrum, no kurde powiesiłbym się
i to jeszcze, że fartem nie tak dawno tam te metro pobudowali
ogródek jest spoko ale pielęgnacja go to wielkie XD jak nas przerasta zrobienie sobie kanapki, musieliby w glovo dodać ogrodnika xD
  • Odpowiedz
@mikkele92: szambo to się wywozi raz na miesiąc no chyba, że się nie myjesz. Przygotuj się więc, że 12 dni urlopu w roku co ci przepadnie na pilnowanie szambonurków bo trzeba ich wpuścić i doglądać, żeby niczego nie z------i i zniszczyli
  • Odpowiedz
szambo już wywiezione?

@MokebeElDursi: Chłopie ty się chyba zatrzymałeś na etapie Kogla-Mogla i nieczynnej łazienki, która jest tylko po to żeby była, bo co ludzie powiedzą? XD

W mojej wsi mam dom ogrzewany gazem i kanalizację. Niecałe 2 km od miejsca zamieszkania mam Biedronkę, Lewiatana i Dino. Około 5-6 km w drugą stronę jest kolejna Biedronka i Lewiatan plus Żabka. W 15-20 minut jestem w sporej galerii handlowej w najbliższym
  • Odpowiedz
@Vadzior: wszystko karłowate, niedojrzałe i niejadalne. Takie ważywa to trzeba sypać nawozami, polifoskami, wapnami i pryskać przynajmniej 5 razy w roku. Już widzę jak te yebnięte Juleczki, które zamarzyły sobie ogródek to robią i to ogarną
  • Odpowiedz
Potem kończy się tak, że mąż zostaje z kredytem, z--------a na 2 zmiany w robotach, do których musi z---------ć codziennie w tę i we w tą z tego zadupia pod miastem bo żona pracuje na minimalnej a ogródkiem żona zajmowała się pół roku i jej się znudziło. Teraz mąż musi pół dnia w weekendy latać z kosiarką, naprawiać wszystko i tryb życia doprowadza go do zawału w wieku 50 lat.

@MokebeElDursi
  • Odpowiedz