Aktywne Wpisy

Wrrronika +10
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz
Co cię powstrzymuje od bycia antysemitą?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000062353
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Typie niczym się nie różnisz od ruskich którzy na wiadomość że na zachodzie ludzie mają kibel w domu to wymondrzają ske że hehe po co kibel, przecież to trzeba ułożyć płytki i podłączyć wodę hehe, nie to co dziura w ziemi nie dość że tańsza to mniej zachodu.
Ten sam mental
ale tak na serio, w dobrej lokalizacji jeszcze ok, ale jak słyszę, że znajomi dojeżdżają w korkach codziennie po 20 km do roboty, a w ciągu dnia jeszcze muszą jechać specjalnie aby zawieźć gdzieś bachora i każda rzecz jak odwiedzenie apteki/lekarza/knajpy wymaga kolejnego takiego wyjazdu to bym się chyba powiesił. No za darmo bym nie chciał
Mnie piecze jedynie jak NPCty nie myślą i nie analizują co im w życiu potrzeba tylko kierują się jakimiś instagramowymi wyobrażeniami.
Jak komuś pasuje dom bo chce psa (ja nie) albo grillować (ja nie) albo zajmować się ogrodem (ja nie) i lubi dojeżdżać (ja nie) to powinien mieszkać w domu.
Ale jeśli ktoś przeprowadza się do domu, bo fajnie wyglądał trawnik na amerykańskich filmach i podąża polskimi mentlanymi mapami, że
i to jeszcze, że fartem nie tak dawno tam te metro pobudowali
ogródek jest spoko ale pielęgnacja go to wielkie XD jak nas przerasta zrobienie sobie kanapki, musieliby w glovo dodać ogrodnika xD
@MokebeElDursi: Chłopie ty się chyba zatrzymałeś na etapie Kogla-Mogla i nieczynnej łazienki, która jest tylko po to żeby była, bo co ludzie powiedzą? XD
W mojej wsi mam dom ogrzewany gazem i kanalizację. Niecałe 2 km od miejsca zamieszkania mam Biedronkę, Lewiatana i Dino. Około 5-6 km w drugą stronę jest kolejna Biedronka i Lewiatan plus Żabka. W 15-20 minut jestem w sporej galerii handlowej w najbliższym
@MokebeElDursi: Noo, tym bardziej jak ktoś nie ma żadnego pojęcia o jakiś uprawach, choć teraz młodzi ludzie to też nic nie sadzą prócz drzewek, jakiś kwiatków itp, raczej nie słyszałem od znajomych aby sadzili warzywa
Za to warzywka od rodzinki emerytów która czasem coś przywiezie rodzicom to jest takie pożal się boże, no że im nie jest wstyd tego dawać, papryki wielkości śliwki, pół czerwone, pół zielone,
@MokebeElDursi