Wpis z mikrobloga

@vieveble: jest gorzej. ja korzystam z darmowej wersji Perplexity i jest sporo lepiej. Nie idealnie, ale do podstawowych rzeczy, typu analiza tekstu czy jakieś obliczenia, których nie chce mi się klepać - w sam raz. Kilka razy musiałem użyć AI do przepisania fragmentu kodu z języka który znam na język, którego nie używam, ale z jakiegoś powodu potrzebowałem to zrobić na szybko i też sobie radził - co prawda musiałem
  • Odpowiedz
  • 1
@jakis_login ja zauważyłem że teraz ma taką maniere że jak nie umie czegoś zrobić to zaczyna zadawać tysiąc kompletnie zbędnych pytań a na koniec mowi że jednak nie umie. W-----a mnie strasznie
  • Odpowiedz
to c--j, mi ostatnio mial zsumować kilkanaście liczb z zakresu 100-600 i sie pomylił. Przy k---a dodawaniu.

@Maro88z: ostatnio próbowałem kalkulatorem wbić gwoździa i nie uwierzysz! nie udało się! to prawie tak, jakby nie do tego służył
  • Odpowiedz
ja korzystam z darmowej wersji Perplexity i jest sporo lepiej.

@jakis_login: ja korzystam z tej płatnej wersji perplexity i też są j---a. Podałem mu trzy modele gitar, które posiadam i kazałem zapamiętać, że je mam. Zapewniał, że będzie pamiętał. Chwilę później zapytałem go o jakąś gitarę i kazałem zrobić jej porównanie z tymi, które posiadam. To ten radośnie wypluł mi porównanie do trzech gitar, z których dwie sobie wymyślił, bo
  • Odpowiedz
@Augustin_Pedroza_Espinosa tam masz opcję spaces i jak sobie założysz np. Gitary to później będzie (teoretycznie powinienem) pamiętać o czym była mowa we wszystkich sesjach w obrębie tego space. Ja mam tam porobione "zdrowie" "remont" i pamięta np. wymiary pomieszczeń które podałem mu w innym wątku.
  • Odpowiedz