Aktywne Wpisy

malutak9913 +349
Hej Miraski, chciaΕabym prosiΔ Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakΕadaΕam konto byΕam jeszcze nastolatkΔ
, teraz jestem dorosΕΔ
kobietΔ
, ktΓ³rej posypaΕo siΔ ΕΌycie.
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_3110
Pobierz
Schwarzfahrer +21
Powiem wam, ΕΌe ten wykop staΕ siΔ syfem i to niekoniecznie z winy moderacji
PamiΔtacie jak wrzucano tu codzieΕnie mema co byΕ w gorΔ cych z zΓ³Εto-niebieskΔ gΔ bkΔ i napisem, ΕΌe ΕΌyje tu X milionΓ³w bakterii? Codziennie w gorΔ cych, dziΕ to zapostujesz lecisz na czarno - jesteΕ ruskim agentem
DziΕ kaΕΌdy wpis uznaje siΔ za ruskiego trolla, wykopki na siΕe pokazujΔ jak tu siΔ w polsce super ΕΌyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko
PamiΔtacie jak wrzucano tu codzieΕnie mema co byΕ w gorΔ cych z zΓ³Εto-niebieskΔ gΔ bkΔ i napisem, ΕΌe ΕΌyje tu X milionΓ³w bakterii? Codziennie w gorΔ cych, dziΕ to zapostujesz lecisz na czarno - jesteΕ ruskim agentem
DziΕ kaΕΌdy wpis uznaje siΔ za ruskiego trolla, wykopki na siΕe pokazujΔ jak tu siΔ w polsce super ΕΌyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko

Ten chΕopak wΕaΕnie wygraΕ internet.
Kolaboracja z samym Edem Sheeranem to coΕ, czego nikt siΔ nie spodziewaΕ β a jednak zrobiΕ to!
Z polskiego TikToka do Εwiatowej sceny. Historia dzieje siΔ na naszych oczach.
https://www.youtube.com/watch?v=aBmTxvsBDsY
#muzyka #latwogang #edsheeran #internet #viral #youtube #hit #muzykabezgranic #nowoscimuzyczne #azizam #sukces #polska
https://www.youtube.com/watch?v=WXwgZL4zx9o&list=RDOHXf7wEpBPI&index=3