Aktywne Wpisy

annlupin +27
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Włączyłem na dosłownie chwilkę live tego geja, przeskipowałem go na 3 razy, bo nie da się słuchać tego debila prawiącego jak trzeba żyć, ale na jedno złoto trafiłem.
Otóż ten rudy gej ma zrobić jakaś recenzję kolejnego roweru, i powiedział że musi mieć kask bo tak jest w umowie, ale z racji tego, że on ma już kask w Polsce, to nie kupi nowego tylko pożyczy od Łukasza z Core The Nose.
Ale perełka to jest jak powiedział, że musi jechać do tego Łukasza, potem nad morze żeby nagrać tą "cholerną recenzję" 🤔🤣🤣🤣. Nosz k---a, jak ten chińczyk śmiał wysłać dzbankowi rower i jeszcze kazał mu się tak męczyć 😀
Ps. Korsir zrobił na szybko busa na wyjazd a efekt jest 100x lepszy niż kurnik dzbanka.
Nie no, bez przesady, Janek ma meble opalane starojapońską metodą, a Korsir śpi na płycie MDF :)
Odnośnie krajów, to prawda, już o tym kiedyś pisałem. Tak naprawdę to on nigdzie nie był i nic nie widział w żadnym kraju oprócz wody, plaży, lasów i jakichś zarośli których widokiem się podnieca ᕦ(òóˇ
On te filmy z tymi hulajnogami też widać tylko dla kasy robi żeby je szybko sprzedać i mieć na chleb. Te firmy jakby zobaczyły ile on tego wrzuca, to szybko by z niego zrezygnowały, bo co to jest za reklama hulajnogi czy roweru, jak się co tydzień zachwala nową markę. Zero wiarygodności. Taka firma powinna posłuchać jak on się się męczy żeby recenzje zrobić i mówi "cholerną recenzja". Przecież
@Tom3kt: na to trzeba mieć kasę
Czy mitoman gej z pasji w końcu się przyzna na filmie jaki z niego diabeu i przeprosi widzów?
TAK: 50
NIE: 1.04
albo może nie bo dzień później by sprzedał nerkę i
@JAJAnek: A ktoś to sprawdza? Nie, to są martwe przepisy.
@Tom3kt: Przecież całe to okołoodynowe uniwersum tak ma. Jak pójdą do knajpy to i tak jedzą pizzę albo kebaba.
@lukies2221: Ty tak na poważnie? I co? Trzymają te pierścionki, obrączki i inne? Po co? Na 99% sprzedają. Senior to nawet na 100%. Coś nietypowego może sobie zostawiają.