Wpis z mikrobloga

#yanek

Włączyłem na dosłownie chwilkę live tego geja, przeskipowałem go na 3 razy, bo nie da się słuchać tego debila prawiącego jak trzeba żyć, ale na jedno złoto trafiłem.

Otóż ten rudy gej ma zrobić jakaś recenzję kolejnego roweru, i powiedział że musi mieć kask bo tak jest w umowie, ale z racji tego, że on ma już kask w Polsce, to nie kupi nowego tylko pożyczy od Łukasza z Core The Nose.

Ale perełka to jest jak powiedział, że musi jechać do tego Łukasza, potem nad morze żeby nagrać tą "cholerną recenzję" 🤔🤣🤣🤣. Nosz k---a, jak ten chińczyk śmiał wysłać dzbankowi rower i jeszcze kazał mu się tak męczyć 😀

Ps. Korsir zrobił na szybko busa na wyjazd a efekt jest 100x lepszy niż kurnik dzbanka.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Korsir zrobił na szybki busa na wyjazd a efekt jest 100x lepszy niż kurnik dzbanka.

Nie no, bez przesady, Janek ma meble opalane starojapońską metodą, a Korsir śpi na płycie MDF :)
  • Odpowiedz
@JAJAnek: Yanek żyje cały czas w czasach 2015-2018 gdzie w Polsce zarabiało się 2500 zł czyli 100 zł na dzień. Chłop znalazł 9 euro na plaży i pokazuje dumnie jaką ma z tego dniówkę, a prawda jest taka, że w Polsce zarobiłby tyle w 1h. Bez żadnego upodlenia w internecie, tak naprawdę Jan nie zrobi żadnej kariery, będzie tak dziadował, psycha będzie mu siadać, znajomi czy rodzina będzie się rozwijać,
  • Odpowiedz
  • 5
@Tom3kt: ja to jestem w ogóle ciekawy, czy ten dzbanek wie, że nie może zgodnie z prawem (bez dodatkowej papierologii) przebywać poza granicami naszego kraju więcej niż 6miesiecy w ciągu roku.

Odnośnie krajów, to prawda, już o tym kiedyś pisałem. Tak naprawdę to on nigdzie nie był i nic nie widział w żadnym kraju oprócz wody, plaży, lasów i jakichś zarośli których widokiem się podnieca (òóˇ
  • Odpowiedz
@JAJAnek: Dokładnie, mnie dziwi jak można być w innym kraju i nie spróbować lokalnej gastronomii czy warzyw, owoców, udać się na lokalny targ. A nie stołować się tylko w Lidlu. Wiadomo, że siedzenie na plaży ma swój urok, ale robić to przez 2 miesiące życia to na pewno ryje trochę beret. Widać, że yanek finansowo ma problem, szkoda mu kasy na parking w mieście aby coś zobaczyć więcej, nie mówiąc
  • Odpowiedz
  • 2
@Tom3kt:

On te filmy z tymi hulajnogami też widać tylko dla kasy robi żeby je szybko sprzedać i mieć na chleb. Te firmy jakby zobaczyły ile on tego wrzuca, to szybko by z niego zrezygnowały, bo co to jest za reklama hulajnogi czy roweru, jak się co tydzień zachwala nową markę. Zero wiarygodności. Taka firma powinna posłuchać jak on się się męczy żeby recenzje zrobić i mówi "cholerną recenzja". Przecież
  • Odpowiedz
Dokładnie, mnie dziwi jak można być w innym kraju i nie spróbować lokalnej gastronomii czy warzyw, owoców, udać się na lokalny targ. A nie stołować się tylko w Lidlu

@Tom3kt: na to trzeba mieć kasę
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: Ale przecież Yanek zarabia pensję prezesa banku. Podróżowanie nie jest aż takie drogie jak robi się to z głową. Jemu odchodzi hotel. Przez pierwszy okres może spokojnie żyć na podgardlu i innych słoikach (akurat ja tego nie uważam za coś uwłaczającego jeśli ktoś targetuje podróże kamperem). Złoto ze Szwecji spieniężył - zamiast w coś praktycznego zainwestować i pomnożyć znaczny przypływ hajsu, to przepalił to na gitarę (mogę się mylić,
  • Odpowiedz
@Tom3kt: podróże to jego praca, bo poszukiwania są jego pracą, tak to by nie podróżował bo szkoda kasy, a tak to jedzie by nastukać złota i sprzedać w lombardzie. Taki odyn, korsir, nawet senior to szukaja bo robia to z pasji, nie sprzedaja, a nie jak yanek szukaja zeby miec na zus i paliwo
  • Odpowiedz
@Tom3kt to jest zabawne że w co 3 odcinku jest jakieś podsumowanie życia w budzie. Ile dni ile km ile krajów ile ludzi zawiódł ile kłamstw ile podrzuconych znajdek...
  • Odpowiedz
@Nawyjezdzie: akurat Korsir to już chyba jest zajechany przez życie, widać na filmach u Odyna, że chłop ledwo co idzie, musi mieć coś z kolanami, może do innej pracy sie nie nadaje, jedynie może jako cieć, ale z youtuba ma lepsza kasę, bo ktoś liczył, że ma 6tys z wyświetleń + bonusy od widzów + współprace. Wieć jako cieć zarobiłby najniższą krajową, a psycha by mu juz siadła
  • Odpowiedz
@Tom3kt: bukmacher powinien otworzyć zakład:
Czy mitoman gej z pasji w końcu się przyzna na filmie jaki z niego diabeu i przeprosi widzów?
TAK: 50
NIE: 1.04

albo może nie bo dzień później by sprzedał nerkę i
  • Odpowiedz
ja to jestem w ogóle ciekawy, czy ten dzbanek wie, że nie może zgodnie z prawem (bez dodatkowej papierologii) przebywać poza granicami naszego kraju więcej niż 6miesiecy w ciągu roku.

@JAJAnek: A ktoś to sprawdza? Nie, to są martwe przepisy.
  • Odpowiedz
Dokładnie, mnie dziwi jak można być w innym kraju i nie spróbować lokalnej gastronomii czy warzyw, owoców, udać się na lokalny targ. A nie stołować się tylko w Lidlu.

@Tom3kt: Przecież całe to okołoodynowe uniwersum tak ma. Jak pójdą do knajpy to i tak jedzą pizzę albo kebaba.
  • Odpowiedz
Taki odyn, korsir, nawet senior to szukaja bo robia to z pasji, nie sprzedaja,

@lukies2221: Ty tak na poważnie? I co? Trzymają te pierścionki, obrączki i inne? Po co? Na 99% sprzedają. Senior to nawet na 100%. Coś nietypowego może sobie zostawiają.
  • Odpowiedz
  • 0
@jerzu70: nie, ja nieeee, ale może ktoś się skusi 😊. Ja tylko rzucam hasło 🤣😆. A może ktoś z US tu jest na tagu💪. W sumie z RODem Yanek sam się podpier.olił (òóˇ)
  • Odpowiedz