Wpis z mikrobloga

#agd #ryzowar #gotowanie

Warto kupować ryżowar? Jem kurczaka z ryżem co drugi dzień i zastanawiam się czy warto wydać 150 na takie coś. Dużo wam to zmieniło? Czy gra nie warta świeczki.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@murarz13: Da się? Ja to zawsze na patelni gotowałem a czasem w pralce.

Ludzie no, skoro co drugi dzień robię ryż to po co głupiego udawać xD Pytam ludzi którzy kupili ryżowar i podzielą się opinią, że to wygodne i są zadowoleni albo tacy co powiedzą, że to samo co z garnkiem :)
  • Odpowiedz
@DoubleWu: kupowanie ryżowaru, żeby co drugi dzień zrobić se woreczek ryżu to strata pieniędzy, będzie to coś w stylu kupić se robota sprzątającego mimo, ze masz już odkurzacz i potrafisz go używać

ryżowary są przeznaczone tam gdzie ryż to fundament diety, nie tylko robi się go często ale też w dużej ilości, o ile samo gotowanie ryżu jest funkcją ryżowaru to jego drugą równie przydatną funkcją jest podtrzymywanie temperatury i
  • Odpowiedz
@DoubleWu: Jasne, że warto. Tym bardziej, jeśli odżywiasz się ryżem co drugi dzień.
Bardzo wygodne urządzenie - nie musisz niczego pilnować, całkowicie rezygnujesz z woreczków i za każdym razem masz pewność że ryż wyjdzie idealnie.
Na pewno nie nazwałbym tego po prostu "bajerem".
  • Odpowiedz
kupowanie ryżowaru, żeby co drugi dzień zrobić se woreczek ryżu to strata pieniędzy

@Catmmando: op @DoubleWu je ryż co drugi dzień - jak dla mnie to jest prawie cały czas. Ryż z ryżowaru będzie najlepszy i przygotowanie najwygodniejsze. Jak dla mnie jak najbardziej ma sens, a 150zł to nie jest jakaś wygórowana cena.

ryżowary są przeznaczone tam gdzie ryż to fundament diety,

co drugi dzień
  • Odpowiedz