Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +805
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#warszawa #psiarze #bekazpodludzi
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-13 o 09.15.13
PobierzNo i slusznie, miasto nie jest dla psow, kazdy psi behawiorysta Ci to powie, branie psa w miescie to znecanie sie nad zwierzetami. Psiarze niby kochaja pieski a tak naprawde to trzymajac je w miastach w kurnikach deweloperskich mecza zwierzeta.
Ja wiem, ze psiarze maja pewne deficyty intelektualne ale jednak z faktami ciezko dyskutowac, nie uwazasz?
źródło: image_picker_158C8CE4-ED83-4D8E-BAF8-2561E2DE153C-29701-0000266F3E19733D
PobierzNabrałeś jakiś lewych przekonań na wykopie i posiłkujesz się kontrowersyjną wypowiedzią pani Najsztub, którą jak zechcę to sam od siebie pozdrowię. xD
Zieleni tam nie brakuje ale leniwe buły muszą mieć psi wychodek zaraz przy bloku. Bo przecież wiadomo że psa bierze się po to żeby przypadkiem z nim nie pospacerować.
źródło: image_picker_44DA543B-E829-4699-81BB-8B93F0A814CE-29701-0000266FF99AB737
Pobierz@KRCZVSK: No tak bo jak ktos mowi cos co sie psiarzom nie podoba to jest juz odklejony. A gity to ci co mowia, ze pieski to ich psiecka, psorki czy inne debilizmy. Juz widze z kim mam do czynienia, pozdrow pania Sylwie ode mnie, szanuje ja w opor za odwage mowienie prawdy majac taki zawod.
Nie, głównym powodem wnoszenia protestu (do którego mają prawo) nie są 'pieski' ale budowa hali basenowej zaraz obok osiedla i wycinka drzew.
No ale plusiki same się nie zdobęda, co?
ta pani z pieskami na spacerze
źródło: 1000001832
Pobierz@zdrajczyciel: Wykopowa wojenka zatacza jak widać szersze kręgi. Pismaki lokalnych gazet też już wiedzą co się klika.
@KRCZVSK: Słowo betonoza odnosi się do patodeweloperki. Rozumiem jakby chodzio jakiś nowy blok, ale basen ma służyć już mieszkającym tam ludziom, bo właśnie takich obiektów brakuje zwłaszcza na nowych osiedlach. Nie wiem czy w takim razie boiska i orliki też trzeba burzyc bo betonoza? Chyba pojechałeś za bardzo ideologicznie by się kłócić dla samej kłótni.
Za duzo, bo psow miejsce nie jest w miescie, a szczegolnie nie tak zaludnionym i zabetonlwanym jak Warszawa. Jak ktos w takich warunkach decyduje sie na czworonoga, to jest tylko i wylacznie egoistycznym s-----a.
Zwroc lepiej uwage na to ze jest z tymi psami w jakims lesie/lace, a nie w srodku miasta. Czyli w naturalnym srodowisku dla psow. Nie widze problemu w tym, ze psi behawiorysta bierze psy do ich naturalnego srodowiska i tam sie nimi zajmuje.
Nie masz problemu z watacha duzych psow bez smyczy? I bez kaganca? Psiegrywy z tagu dostalyby zawalu ;)
Nie sluchaj ten Pani, glupoty gada. Jest wielu normalnych behawiorystow