Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +182
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Analizowałem już z czatbotami, że ogólnie świetny pomysł, ale wiadomo, wolę zapytać prawdziwych ekspertów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A zapomniałem dodać: gram w 1440p jakby co.
#komputery #zestawkomputerowy
Razem z Rx 9060xt 16GB też się zmieści w budżecie ale za to nowy i to bez zasilaczowych rozterek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Szkoda zdrowia na 3600. A do 4070 zaleca się 650w jako minimum. Choć pewnie działać będzie :-)
@winsxspl zaraz, 5500? Czemu 5500? Nawet nie wiedziałem, że jest taki model.
@radziuxd: zależy od płyty, ale w niektórych trzeba aktualizować po kolei te biosy (np. 4 po kolei i nie wiem czy trzeci z kolei nie wytnie ci wsparcia dla Twojego bieżącego procka :-E ale może się mylę). Trzeba w każdym razie czytać i podążać za instrukcją do tego.
Także Ryzen 5600 już zamówiony.
@majk3l Dzięki za wskazówkę, nic takiego nie widzę w opisie od MSI, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To co, mogę już polować na 4070? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaki to jest dokładnie model plyty glownej, tej B350tki?
I z ciekawosci, jaki model chłodzenia zastosujesz?
@radziuxd: Hmm,
Na stronie co prawda nie napisali dokladnie.
jest zazwyczaj informacja od której wersji BIOS jest wspierany procesor.
W tym wypadku od najnowszej wersji beta
źródło: 1000000808
Pobierz