Wpis z mikrobloga

#famemma
po obejrzeniu walki myślałem że wygrał Ryta ale potem posłuchałem wywiadów pana Jacka i teraz wiem że zostałem zmanipulowany przez sędziego a to co wydawało mi się podczas walki nie było prawdą, ciosy wyprowadzane głową były silne i precyzyjne, dopiero potem zdałem sobie sprawę w jakim niebezpieczeństwie był Krzysztof Ryta, wstyd panie Michalak tak zniszczyć człowieka dla paru srebrników
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@faxi_kondi okolo 11 sekund przed zakończeniem walki przez sędziego Michalaka było widać, jak pan Jacek zabierał się za wyprowadzenie kończącego ciosu. Michalak to widział i wykorzystał moment by nie stracić postawionej kasy. Hazardzista i pachołek z Gdańska. Pan Jacek został ewidentnie oszukany.
  • Odpowiedz
@faxi_kondi: jest taka metoda szybkiej nauki walki wręcz: Rapid Assault Tactics.
Nie wchodząc w szczegóły, kluczowym elementem w RAT jest etap destrukcji, czyli np. wystawienie łokcia na nadlatującą pięść przeciwnika, po którym następuje kontra.

I myślę, że Jaca, jako stary combatowiec, pięknie rozpracowywał pięści brudasa Ryty głową. Widać, że RAT nie jest mu obcy, szkoda że tego wieczoru ściany były przeciwko potężnemu Jaculi.
  • Odpowiedz