Wpis z mikrobloga

Mirki powiedzcie mi w czym tkwi problem.

Ostatnio zacząłem kupować longfile Darkline i zalewam je bazą z nikotyną. Niestety po dwóch dniach grzałka nie oddaje już smaku i bliżej jest do lekkiej spalenizny niż mentolu.

Używam Ursy i kupując liquidy Darkline nigdy tego problemu nie ma natomiast z longfila już tam.

W czym może być przyczyna?

Dzięki

#liquidy #darklinewykop #vape #epapierosy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bakerovsky: Powiedziałbym, żebyś sprawdził skład longfilla, ale znając vapetech, to albo na etykiecie nie ma nic, albo jest jeden ze składników xD
Prawdopodobnie nawalili do niego słodzika i innych dodatków, a takie substancyje to tak bardzo się lubią z grzałkami, że się do nich mocno przywiązują i robi się w krótkim czasie bober. Sam się przekonałem na przykładzie arbuza z darkline. Grzałka subohm na arbuzowym samogonie albo na longfillu smooth
  • Odpowiedz
@Bakerovsky: Jak sam mentol, to najlepiej samogon. Ja do swoich dodaję też trochę koolady i ładnie wali po gardle.
Nie wiem czy jest sens kupować gotowca mentolowego, bo z tanich aromatów idzie uzyskać intensywny smak.
  • Odpowiedz
@Bakerovsky: Samogony robisz z aromatów, bazy i nikotyny (czyli domyślnie shoty 20mg na terenie UE), tutaj nie ma filozofii.
Osobiście często używam aromatów spożywczych, tylko że takie zabawy to zawsze na własną odpowiedzialność, no i trzeba pamiętać, żeby takie aromaty nie były na bazie oleju, bo można się przekręcić.
  • Odpowiedz