Wpis z mikrobloga

@kropla_bez_kitu_benc: no niestety, Tusk ma za sobą głosy większej części inteligencji, ludzi wykształconych czy mających jakąś wiedzę o świecie, w przeciwieństwie do takiego PiS, konserwatyści mają tych krzykaczy z przyśpiewkami na miarę 3 letniego dziecka, którzy podbijają sobie ego tym że ktoś inny ciężko trenuje i wygrywa mecz, bo sami nie mają zbyt wiele do zaoferowania, tak jest już od dawna i to jest fakt a nie obrażanie kogokolwiek
  • Odpowiedz
Z tą całą sytuacją skandowania na Tuska podczas dzisiejszego meczu, najbardziej bawi mnie fakt, że ktoś traktuje te kibolskie pomioty jako jakąś wyrocznię.

@kropla_bez_kitu_benc: Przede wszystkim to jest o tyle zabawna sytuacja, że kibice kibole zwał jak zwał wywieszają te swoje transparenty a później i tak absolutnie nic z tego nie wynika więc to jest zachowanie mniej więcej na poziomie jakichś gówniarzy z gimnazjum którzy uznali, że hehe będzie śmiesznie.
  • Odpowiedz
Tusk ma za sobą głosy większej części inteligencji, ludzi wykształconych czy mających jakąś wiedzę o świecie, w przeciwieństwie do takiego PiS,

@xiv7: to jest akurat prawda lecz moja obserwacja sugeruje, że wiedza w obu grupach oscyluje w okolicach zera a wyborca to ociosany profesjonalną propagandą baran myślący, że ma rację... pisowcy dlatego, że są po prostu głupi, a POwcy czują się lepsi od tych głupich bo oglądają propagandę odpowiednio skrojoną
  • Odpowiedz
@Dadas77: no to ja uważam i myślę że słusznie, że ci bardziej ogarnięci intelektualnie jednak lepiej rozpoznają tępą propagandę
  • Odpowiedz
@xiv7: słuszny tok rozumowania choć u mnie jest skrajnie pozytywna korelacja szerokiego horyzontu poznawczego i poparcia dla Konfederacji.
  • Odpowiedz