Aktywne Wpisy

Czoso +1058
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
Ariel1990lbn +497
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz

#medycynanaturalna #medycyna #szczepienia #szury
Nie ma pojęcia o medycynie a otacza się prawnikami z prorosyjskiej organizacji.
Zdrajca i manipulant.
Typowe brednie wypisujesz w celu dyskredytacji. I Oczywiście bez poparcia. Ale proszę, udowodnij, że się mylę. Napisz cokolwiek merytorycznie. Udowodnij, że maskuje niekompetencję, że gada głupoty. Cokolwiek merytorycznie.
xD, ja nie musze, ja się świetnie bawię, widząc jak się wijesz
Dalej bredź. Nie umiejąc odnieść się:
Szczególnie bezpodstawnie nazywając go przestępcą:
źródło: zniesławienie
Pobierz