Wpis z mikrobloga

Zapytam tutaj może ktoś doradzi jakie opony całoroczne kupić żonie do auta. Samochód Opel Tigra B 1,3 diesel 73 km rozmiar opon 205/45/17
1. CEAT 4 SEASONDRIVE+ 305 zł sztuka
2. Atrezzo 4Seasons SAILUN 228 zł
3. Goodride Z-401 175 zł
W zasadzie jazda tylko po mieście.
#opony #samochody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bit1: widzę że nie lubisz żony... najniebezpieczniejsze będą goodride jeżeli tym się kierujesz, tutaj największa szansa dzwona z tych trzech.
ogólnie wszystko słabo. opony raczej dla dobrego kierowcy który potrafi wyczuć i wie na co może sobie pozwolić a na co nie.

dołóż do navigatorów 3/ nexenów 2.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@r5678 nie że nie lubię ale auto ma 70 koni a opony 205 poza tym ona na wyścigach nie jeździ. Jak kiedyś miałem auto które miało 60 koni to miałem tam fabryczne 155 mm. Chyba wezmę te Sailuny Pro żeby nie było że jej najtańsze opony kupiłem:p
  • Odpowiedz
nie że nie lubię ale auto ma 70 koni a opony 205

@bit1: I to oznacza że jej nikt pierwszeństwa nie wymusi żeby musiała hamować nagle?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@trx87 i to oznacza że po mieście jeździ z prędkością 40-50 na godzinę. Więc jak walnie w kogoś kto wymusił pierwszeństwo to wyjdzie z auta o własnych siłach.
  • Odpowiedz
@bit1: No to bierz którekolwiek śmietniki które wypisałeś i w------e, co tańsze to będzie lepsze. Akurat na autobus zostanie potem.
  • Odpowiedz
Goodride Z-401

Moja jeździ od 3 lat na tym modelu z-401 a zrobiliśmy zmianę z Nokiana weatherproof. Przy pierwszym śniegu trochę się bałem, ale jak żona wróciła z pracy to mówiła że lepiej niż na Nokianach się jej jechało. Wcześniej to pod delikatne wzniesienie nie mogła podjechać. Także ten.. brałbym Goodride Z401. Do tego masz dożywotnią gwarancje.
  • Odpowiedz