Wpis z mikrobloga

Ale mnie w-------ą Janusze z OLXa. Planuję pojechać z kumplami na krótki wypad weekendowy. Coś kameralnego, 7 osób, sauna. Naprawdę nie potrzeba nam dużo. Żadnego chlania itd. Po prostu spotkanie, granie w gierki, piwko.

Budżet nie duży, ale też bez przesady - 700,800 zł za dobę. No to szukam, wpisuję jaki budżet mnie interesuje.

Poniżej wklejam ogłoszenie. 499 zł za dobę, domek z sauną itd. Normalny standard.

A w opisie xD
Cena 499 zł dotyczy pobytu dla 2 osób od poniedziałku do czwartku w nieparzysty miesiąc kiedy suczka sąsiadów dostanie okres. W innym wypadku +100 zł za osobę powyżej 2, +300 zł za dzień w weekend, sauna +150 zł za 15 minut.

I z niecałego kafla zrobiło się 2600 xD

Bóg z nami, c--j z Wami. To samo tyczy się psieciebiorców z #restauracja

#olx #januszebiznesu
blunch - Ale mnie w-------ą Janusze z OLXa. Planuję pojechać z kumplami na krótki wyp...

źródło: 13123

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@vulcanitu: Takich dzbanów nie ma na bookingu, bo nie da się lecieć w c---a z dodatkowymi opłatami. W dodatku 15% prowizji zniszczy takiemu pcieciembiorcy biznes
  • Odpowiedz
@blunch jak ktoś ma dobrą cenę i ofertę na booking to jeszcze sam bezpośrednio dzwonię do właściciela i nie pytam o paragon ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz