Aktywne Wpisy

hotshops_pl +879
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +56
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Zleciało. W zasadzie bez żadnych problemów :)
A lało się tego DUŻO.
#alkoholizm #a-----l
8 lat! Brawo!
Na początku drogi myślałem, że to tylko takie gadanie, a teraz nie wyobrażam sobie nawrotu i utraty tego co zyskałem przez te trzy lata :)
Czuję, że na mnie też przyjdzie pora, ale póki co dramatycznie obciąłem ilości i jakoś jeszcze to działa. Zobaczymy jak długo.
Czasem człowiek se myśli że a jeden browar nie zaszkodzi. Ale od jednego się zacznie i później to już samo się nakręci.
Z pozytywów to już dawno nie miałem takiej chęci żeby wstać rano i coś zrobić. Praca zaczyna sprawiać mi przyjemność, poranek bez kaca to jest wygryw.
W ogóle a-----l to podstępna k---a, która pożycza chwilę szczęścia a później łamie ci kolana i
Też próbowałem redukcji. To, co przez kilka dni mniej wypiłem, to nadrabiałem. Taka "nagroda", że byłem "dzielny".
Absolutnie nie chcę oceniać Twojej sytuacji, ale moim zdaniem i z doświadczenia (nie tylko mojego) niestety, ale na dłuższą metę to się nie uda. Tu potrzeba twardego postanowienia - odstawiasz całkowicie. Jeśli uważasz,
Dobrze, że zauważasz swój problem. Byle byś nie przekroczył punktu, gdzie pewnych rzeczy już nie