Wpis z mikrobloga

Najlepsze w tym krachu było to że nie dało się na nim skorzystać xD wcale nie było to zaplanowane wcale

Jak ktoś nie miał środków na giełdzie jak np. ja i chciał kupić po 105 czy nawet mniej? Tough shit, przelew w sieci ethereum kosztował 400+ dolarów, 0.1 eth

Jak ktoś miał środki na giełdzie? To też tough shit, bo ludzie zgłaszali że nie dało się kupić bo nie. Timeouty i losowe błędy tak że nie dało się handlować. Losowo znikały środki z konta (w sensie się nie wyświetlały, ludzie nie tracili środków). Więc jak ktoś siedział w longu to nawet nie mógł dowieźć zabezpieczenia ani zlikwidować części, wszystko leciało a on nie mógł nic zrobić xD

#kryptowaluty #bitcoin
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@assninja: ale youtuberzy jak michałek i stasiak publikują filmy na których mówią że ordery ustawione po śmiesznych kwotach im wskakiwały bez problemu. Wynika z tego że zawsze trzeba na giełdzie trzymać środki lużne na szybkie zakupy
  • Odpowiedz
@assninja: Jakoś ja mogłem kupić na bybit i kupiłem 5min po spadku majac tam usdt juz (dalej niska cena), powinieneś napisać "nie mogłem skorzystać" a nie "nie dało się skorzystać"
  • Odpowiedz
przelew w sieci ethereum kosztował 400+ dolarów, 0.1 eth

@assninja: po co przelewac na eth jak masz base albo arbitrum? Wszystko tak samo tylko 100x taniej za tx. Tutaj masz dobry bridge, zajmuje kilkanascie sekund: www.bungee.exchange
  • Odpowiedz
  • 1
@emjot86: nie miałem nic poza erc20 :/ może faktycznie jakieś zaskórniaki trzeba mieć w innych sieciach. Podpisanie kontraktu też 600+ gwei XD

@aversxx siedziałem na czacie binanca i wielu ludzi narzekało że nie mogli tam nic kupić. Nie tylko ja ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
  • 1
@emjot86: ok to muszę poczytać bo moja wiedza się zatrzymała na bitcoinie i tak samo traktuję wszelkie tokeny i eth, tu się klika i się wysyłają :P
  • Odpowiedz
@assninja: tylko binance nie dzialalo, wszystkie inne giełdy dzialaly bez zadnych problemów. I spadek tez nie był w rzeczywistości tak duzy jak na binance, bo tylko tam byl tak niski przez to ze nie dzialala. Na innych giełdach wyglądało to normalniej chociaż też byl duzy spadek ale nie typu ATOM do 0.
  • Odpowiedz