☹️ ale po co ja mam pracę zarabiam więcej niż półtorej średniej we własnym mieszkaniu we wielkiej płycie mieszkanie wyremontowane auto zwykłe I drugie sportowe a nawet na miesięczny czy dwumiesięczne związki z poznanych w klubach czy gdzieś na portalu nigdy nie wziąłbym matki z dzieckiem a jak brałem numer i okazywało się matka z dzieckiem to nawet nie odzywałem się bo to jak HIV
@tubkas12: Kwestia kultury katolickiej, z prymatem matki boskiej. W pogaństwie, gdy chłopiec wchodził w wiek nastoletni to ścinało mu się włosy na krótkie i ojciec przejmował całość wychowania, żeby wychować syna na wojownika. Nie bez powodu stawialiśmy opór wikingom.
☹️
ale po co
ja mam pracę zarabiam więcej niż półtorej średniej we własnym mieszkaniu we wielkiej płycie mieszkanie wyremontowane auto zwykłe I drugie sportowe a nawet na miesięczny czy dwumiesięczne związki z poznanych w klubach czy gdzieś na portalu nigdy nie wziąłbym matki z dzieckiem a jak brałem numer i okazywało się matka z dzieckiem to nawet nie odzywałem się bo to jak HIV