Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +112
Powiedzcie mi, co trzeba mieć w głowie, żeby wejść w franczyzę na budkę z kebabem? Moim zdaniem franczyza ma sens, gdy marka jest naprawdę pożądana i popularna: np. KFC czy Mak. Już nawet franczyza z Żabką (już pomijam warunki, bo są różne plotki o tym) stoi wyżej niż franczyza na kebaba. Żabka nie jest passe, ludzie normalnie tam kupują, a nawet wśród tej słynnej młodzieży - jest spoko i hehe trendy.
A
A
źródło: image
Pobierz
mandanda +9
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

Jak pogodzic sie ze zla decyzja o zmianie pracy? Mialem w pracy super atmosfere, z kazdym dobrze sie dogadywalem. Pieniadze byly srednie, pojawila sie oferta z zarobkami o polowe wiekszymi niz dotychczas. Przyjalem ja, dalem wypowiedzenie w pracy, proponowali mi zmiane stanowiska i podwyzke po pewnym czasie, ale stwierdzilem ze nie chce i odszedlem. W nowej pracy oprocz pieniedzy nic sie nie zgadza. Ludzie niemili, pracy bardzo duzo, czuje sie tu nieswojo. Nie potrafie przetrawic tej decyzji ktora podjalem. Probuje to sobie tlumaczyc, ze mam teraz wieksze zarobki, ale jest mi ciezko. Ciezko bo tesknie za poprzednia ekipa. Jak dojsc do siebie po czyms takim?
#praca #pracbaza #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt