Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +54
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +767

- Bądź mną, dobrychopok.jpg programista, #programista15k
- Znajdz szaraMyszkaDlaAnonka 8/10 w skali ruchenszteina z gamedev
- Kup mieszkanie i psa
- Wygryw mocno
- Bierzemy kredyt na 2nd mieszkanie (ju noł, INWESTYCJA PO POLSKU, TAK?)
- Różowa skręca kostkę
- Zaczęły się humorki, problemy
- Dobry ziomal z jej pracy pożycza jej mustanga full wypas w automacie, zeby mogła jezdzic samochodem, bo on ma w sumie 4 na stanie i nie ma problemu żeby pożyczyć. My mamy naszą toyote corolle, ale w manualu, no a do mustanga łatwiej wsiadać itp
- Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie, tak?
- "Anon, to już nie to, musisz zabrać psa i wynieś się, potrzebuje przestrzeni"
- Pakujesz walizy, brak profitu
Jestem obiektywnie 6/10, mirki o co chodzi? Przecież dobierałem pasek od spodni i wziąłem szarą myszkę?
Historia oparta w 90% na faktach
#blackpill #przegryw #betabankomat #mustangpill
chłopie, k---a, zmarnowałeś potencjał na zarzute