Aktywne Wpisy

cult_of_luna +93
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Matylda_Megara +264
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

A teraz sprostuje te farmazony z „tablicy” o mnie (na screenie na od samej góry).
1. Morfina to Alicja, często się udzielała na czacie u Pawła, ostatnio miała konflikt z Wsw. Znam ją tylko z czatu. Nie jestem nią.
2. „Makrela” tak wyzywał mnie Szefito- 30.09.25 został przeze mnie zgłoszony na Policję za uporczywe nękanie, groźby karalne, pomawianie (fragment zgłoszenia na screenie pod „tablicą).
3. Nigdy w życiu nie byłam ani moderatorką Pawła ani moderatorką Suma.
4. Nie zniknęłam z internetu. Jestem cały czas aktywna, a konflikt piątku 13tego między braćmi Kołodziej dotyczył Kaśki, a nie mnie.
5. Mieszkam w Polsce.
6. Nigdy w życiu nie sprzedawałam żadnych leków, mam bardzo dobrą sytuacje finansową i nawet przez myśl by mi nie przeszło robienie takich rzeczy.
7. Żadnych antylateksów nie skłócam, po prostu niektórych nie lubię i z wzajemnością.
8. To co robię dla sprawy usadzenia Nowaka wie przede wszystkim Łukasz i osoby z mojego otoczenia. Nie mam potrzeby pisać o tym publicznie. Kto ma wiedzieć ten wie. Nowak wie doskonale.
9. Nie jestem megalomanką, ja tylko nie pozwolę sobie wejść na głowę i w tym przypadku- FARMAZONIARSTWA na mój temat tolerowała nie będę.
10. Nigdy w życiu nie leczyłam się psychiatrycznie. Nigdy. Już jeden mnie próbował o takie coś pomawiać to przepraszał publicznie na filmiku. W tym przypadku postaram się o to samo.
Jest to ostatni raz gdzie prostuje publicznie farmazony ludzi wypisujących na stronach, telegramach za które odpowiedzialna jest @KononopediaRu. Sprawę załatwię tam gdzie trzeba. Ostatnie ataki na mnie, Łukasza, Kinga, Konrada to już przesada. Dlatego dosyć.
#kononowicz #patostreamy
źródło: photo-output
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
2. Na telegram ma wstęp każdy, bo nie mam nic do ukrycia - w przeciwieństwie do innych "grupek", które istnieją i dostęp tam mają wybrane osoby. Może tam