@JajkaNieMajaBialek: Ja to odbieram trochę inaczej wydaje mi się że właśnie on się nauczył tylko jak to wygląda na walkach. Na tej walce mamy narożnik między rundami i co jest? Mike stoi z boku xd w Borys z Rajem są w centrum i mu doradzają wydaje mi się że to główny trener powinien robić w nie ta dwójka rozumiem przyjaciele itp ale to nie ten poziom na moje….
@JajkaNieMajaBialek: @F_M_K na pewno podszkolił boks. Spójrzmy na to, że Charles wyłapywał praktycznie co drugi cios czysto na łeb, a głowa mu nawet nie odskakiwała. Z drugiej strony mowa ciała Gamera po ciosach Oliveiry, nawet po blokach, wskazywała, że czuje je mocno. Ciekawe co Mati sam powie, ale wydaje mi się że jak się nie podłamie to da jeszcze parę fajnych waleczek, już bez ciśnienia i próby udowodnienia sobie
@JajkaNieMajaBialek: Chłop ma takich kozaków w ATT jak Poirera od stójki albo Pantoje, Eblena, Dawsona, Movsara od zapasów, i w żadnych z tych płaszczyzn nie jest elitarny. Zmarnowany czas w tym USA imo, taki Oleksiejczuk sparuje sobie z Poatanem albo robi parter z Caio w Nerds a ten nic, w miejscu.
@F_M_K: Absolutnie sie z tym nie zgadzam i strasznie oczy bolą od czytania tego że to jego narożnik niby zawinił. Zapominasz o tym że to Gamrot walczy a nie jego narożnik. Gamrot w drugiej rundzie chciał walczyć tylko w stójce co było bardzo trafną decyzją bo w stójce radził sobie bardzo dobrze. Na końcu dał się po prostu obalić jak dziecko i to najbardziej zawiniło w całym tym starciu a
@Og0rek: Mi zupełnie nie chodzi o to że obwiniam narożnik zgadzam się że to Gamer w końcu walczy itp no ale trenujesz w jednym z najlepszych klubów na świecie bierzesz jednego z najlepszych trenerów do narożnika a na końcu on podaje ci ręcznik a twoje ziomki coś ci tam doradzają… na moje spoko niech będą niech wspierają ale to główny trener powinien dawać wskazówki, ładować co trzeba do głowy itp
#ufc