Chciałem się dowiedzieć kim jest Król Szczurów i na czym polega jego potęga, o co chodzi z tym całym wirem itp.
Przeczytałem tą całą Antygonę i muszę przyznać że dalej niewiele z tego rozumiem, chyba mi się jakaś dziwna wersja pobrała albo jestem zbyt chytry na wiedzę
@sgsman: Synek a co ty tak nad tym memem się napracowałeś? Roboty za mało w domu masz? Zobacz jak tata robi, bierzesz stary obrazek rach ciach tekst o ruchaniu Piotera i gotowe, jak ktoś się pruje to mu piszesz wir śmierdzielu.
@mk321: jaki jest teraz dobry (czyt. darmowy i bez logowania) serwis do wrzucania pdf-ów z możliwością ich przeglądania, bo nic nie znalazłem (więc poszło na następcę wetransfera)? academia.edu xD ???
Przeczytałem tą całą Antygonę i muszę przyznać że dalej niewiele z tego rozumiem, chyba mi się jakaś dziwna wersja pobrała albo jestem zbyt chytry na wiedzę
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #sztukadlasprawiedliwych #ytong
źródło: Antygona_paperback
Pobierzźródło: Antygona_preview
Pobierzale wykop działa jak g_wno i link się nie odróżnia od zwykłego tekstu, brawo kiner
https://www.swisstransfer.com/d/8a562125-5796-44e4-a168-b8bdd8cda282
Polecam #wypiekmobilny. U mnie widać link.
źródło: 1000053813
PobierzTo jest tak fenomenalnie dobre, że brak mi słów Mirku. Sprawiedliwa tragedia, widać napracowanko.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)