Aktywne Wpisy
seventh_gate +10
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

saggitarius_a +68

47 mln nie ma ciepłej wody
30 mln nie ma bieżącej wody !!
MOCARSTWO ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: eeeee
PobierzI teraz jest pytanie. Czy mordują wszystkich dookoła bo nie mają kibli ani wody? Czy nie mają kibli ani wody bo mordują wszystkich dookoła?
Tym i tak się dobrze powodzi bo mają wiadra, bo niektórzy, w tym ruscy żołdacy muszą pić bezpośrednio z kałuży.
https://www.forcesnews.com/ukraine/russian-military-are-drinking-out-puddles-amid-water-shortages-ukraine-mod-says
Bo ruski mir nie ma na celu zwiększyć dobrobytu własnemu krajowi, tylko obniżyć rozwój innych krajów do poziomu rosji.
Mam wrażenie, że ten argument pojawia się, aby wzbudzić poczucie wyższości. Może i słusznie, ale wiem też, że we Francji czy w Niemczech akurat brak kibli u
Oczywiście nikt nie kazał imm mieć całej Syberii, bo etnicznie nigdy nie były ich, ale mnie bardziej dziwią te relacje z wiejskich terenów 'czysto rosyjskich', bliżej Moskwy,
@Grzesiok: to jest wlasnie samo sedno tego o co chodzi w rządzeniu tym krajem. Biedote trzyma sie za morde łatwo. Byle nie dopuscic do rozwoju i wzrostu dobrobytu u klasy sredniej