Wpis z mikrobloga

Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka

Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cichyyx masz ogromny problem z brakiem poczucia bezpieczeństwa możliwe że na tle leków przed innymi facetami że ci zrobią krzywdę. Nie wiem ojciec był alkusem i cie gnoil? Albo starsi uczniowie w podstawówce cię gnoili? Cos takiego bym powiedział.
  • Odpowiedz
@cichyyx: W moim śnie atomówka nie spadła mi na łeb, tylko jakiś kilometr, dwa obok. Leżałem w jakimś błocie, atomowy grzyb był piękny.
  • Odpowiedz
@cichyyx:

1. To ostrzeżenie od opatrzności - ktoś na ciebie czyha, nie ufaj nikomu.
2. To emanacja twojego strachu przed ukrytymi pragnieniami, przed twoim właściwym ja - bo tak naprawdę, w głębi duszy, to wcale nie jesteś hetero.
3. Masz ostry niedobór alkoholu we krwi. Idź do monopolowego po lekarstwo.
  • Odpowiedz
@cichyyx: czasem koszmary są objawem, że coś się złego dzieje w organizmie. Podstawowych badań nigdy nie szkodzi zrobić. Zadbaj też o lepszą higienę snu. Telefon przed snem spłyca wypoczynek.
  • Odpowiedz
@cichyyx:niedługo zostaniesz zabity. W przyszłym życiu będziesz lubił gangbangi, może także wsadzanie facetowi. Kolejny żywot zakończysz wyparowaniem
  • Odpowiedz