Wpis z mikrobloga

Polecam badać się mirki. Rok mnie źle diagnozowali lekarze na przewlekle zapalenie zatok. Chat gpt na moje objawy zasugerował że redlux. Po Gastroskopiibnanktora zostałem wysłany oczywiście z głównym rozpoznaniem przewlekle zapalenie zatok, okazało się że mam helibacter który podrażnił minhardlo i żołądek dopiero po odpowiednich lekach i a ty antybiotykach wreszcie czuje się zdrowy a rok się męczyłem
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@sergio_morello pyrele, zalanzo i enterol. Ale jak ręką odjął, rok się strasznie męczyłem wieczna flegma w gardle. Czasem było już jej tyle że musiałem ją zwymiotować. Po gastroskopii którą uważam za jedno z najgorszych możliwych badań, lekarz powiedział najczęście nie ma raka ani wrzodów. To było pod koniec września. Wcześniej byłemu laryngologa na tomografii przełyku w grudniu 24 dał mi steryd który chyba tylko pogarszał sprawę bo 3msc brania i nic.
  • Odpowiedz
  • 0
@samarin powiedziałem lekarzowi, że rok mnie diagnozują na zatoki mailem już wszystkie leki i nic nie pomaga. Mówię, że w internecie poczytałem że może być reflux. No to on pomyślał, że może ta bakteria i zalecił też aby sprawdzili to na gastro. miałem krew pobraną na morfologię i badanie na krzepliwość krwi.
grzegorz710 - @samarin powiedziałem lekarzowi, że rok mnie diagnozują na zatoki maile...

źródło: temp_file235734290938921922

Pobierz
  • Odpowiedz