Aktywne Wpisy

maybe +16
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chcąc wesprzeć ten lokal, jako, że jeden z nielicznych robi baardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie (oraz zjeść smacznie taniej) to po zajęciach na uczelni poszłam do niego.
Spodziewałam się kolejki, więc mnie nie zdziwiła, myślałam jednak, że postoję 20-30 min xD oj jak się pomyliłam.
Jak już tak stałam to mimo, że marzłam to stwierdziłam, że skoro już tyle stoję, to szkoda marnować progres, może zaraz pójdzie szybciej. I tak się ta karuzela nakręcała xD stałam, bo szkoda mi było marnować ten czas, który przestałam. Finalnie stanie w kolejce zajęło mi niecałe 2h xD, a swoje jedzonko dostałam o świętej godzinie czyli o 21:37!
Nie sądziłam, że jest tyle wariatów, bo inni stali tyle co ja - za mną też się niezła kolejka zrobiła.
Szacun dla lokalu, bo pomimo tego, że powinni zamknąć tak chcieli obsłużyć całą kolejkę do końca.
Ludzie kupowali po 8-10 sztuk tych pysznych rolek - ja tyle nie zjem. Wzięłam 2 sztuki xD
Ogólnie jak ktoś by był w Olsztynie, to mogę polecić ten lokal, bo rolki są mega.
#olsztyn #jedzenie
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Były po 15zł za szt.
@Squirell_ mi też by się nie chciało xD Gdybym wiedziała, że będę stać 2h to bym poszła do domu xD - myślałam, że 20-30 min xD, a potem już nie chciałam tracić progresu xD
Sprzedają rolki, coś al’a kimbap czy niepocięte sushi. Składniki mają świeże i dobrej jakości. Ryba to nie najtańszy mintaj, tylko np halibut, dorsz, łosoś, kalmary, krewetki etc.
Ale nawet jeśli to prawda, to w innych zapłacisz 50zł za porcję, którą tam dostaniesz za 15zł