Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +72
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +293
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Przecież restauratorzy mają dostęp do dużo tańszych produktów niż ja w Lidlu,
Mają pracowników na czarno z żylakami co pracują po 12-14 godzin
Napiwki to część wynagrodzenia dla nich.
Do tego wiele restauracji używa produktów po terminie, na pół zgnitych, spleśniałych,
#pracbaza #gastronomia #przedsiebiorczosc #przedsiebiorca #firma #zywienie #przemyslenia #takaprawda #zylaki #praca
Jedzenie to nie jest nic skomplikowanego, szczególnie zwykle potrawy, standardowe.
Jak jedziesz autokarem przez pół Europy np to wyjdzie ci to taniej niż jadąc swoim własnym samochodem.
Do tego możesz się przespać a nie męczyć kierując.
Załóżmy że bilet z Warszawy do Paryża
Znajdź 50 osób majacych smaka na rosół, zrób ten rosół w garze 50l i baw się ceną sam
Do tego produkują masowo zylakowcow którzy później obciążają NFZ i wstyd na plaży się pokazać z takimi nogami, więc unikają slonca
@Vadzior: finalnie dalej przeplace, po to restauracja ma zdolności niemal przemysłowe żeby było taniej, więcej obrobić klientów,
Ale łapczywe łapy psiedsiebioorcow wiecznie chciwe
Po prostu za u***ja nie masz pojęcia o czym piszesz.
@Vadzior: ale to nic nie zmieni, bo ogolny trend i ceny są podobne u większośći,
@kuncfot: