Aktywne Wpisy

Hatsuban +332
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
PorkaTurbo +410
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Poznałem na przyjęciu swojego mentora, który zarabia onlajn, który jest bardzo pozytywną osobą, który jest miły, ciepły, tak? Przyjazny, otwarty, naprawdę... Pytałem się go coś, on mówi: jasne, nie ma problemu, że... tak, jasne. Mówię, człowiek z ogromną pokorą, człowiek, który spełnia marzenia, który ma Lambordżini Hurakana Ewo, tak, bo po prostu, yyy... wiadomo... Powiem tak: to jest samochód Super Car Klabu, bo Horacy ma tam dostęp, zresztą mówi o tym w materiałach, więc tam cię odsyłam, ale ma każdego, kogo chce. Rozumiesz? Czyli tego, kogo chce, to po prostu ma. Nie zastanawia się, nie wiem, co inni powiedzą i tak dalej. Wczoraj się Horacego zapytałem, tak? Czy ludzie na przykład ci zazdroszczą? Powiedział: jego to nie obchodzi. Widzisz? Zobacz, jaki mindset ma Horacy, jaki umysł i co go tak naprawdę kieruje. I naprawdę mega pewnośc siebie, ale dlaczego on ich wszystkich ma? Dlatego, że poszedł za tymi marzeniami. Czyli rozumiesz, na przykład ja również idę za tymi marzeniami. I widzisz, wszystko idzie tak, jak ja chcę. I tak samo właśnie przejmuję troszeczkę jego wiedzę, tak? I tak jak powiedziałem: hejterzy będą banowani. Mnie nie obchodzi, co oni mówią.
źródło: obraz
Pobierz