Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Wiezien_grywideo_Ziemia Pierdy normalne, a to śniadanie to jest chyba najlepsze co wymyślili anglicy.

@wash-and-go Pierdy normalne po tego typu śniadaniu jak już wyżej napisałem, ale jest to sniadanie dla ludzi pracujących (lub chlejących jak dzisiaj) i jest dobre. Pierdy są dobre, tak nas ewolucja stworzyła;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@wash-and-go Tak, sranko jest obowiązkowe.
Sram rano jak wstanę to jest mus codziennie, a następnie po spożyciu takiego śniadania znowu sram ale za jakiś czas. Bywam tu regularne (ale chlam tylko jak mam wolne).
Ogółem jak zjesz takie śniadanko powiedzmy o 8 to do 14 masz spokój
  • Odpowiedz
@espenio: myślałem że byliśmy sąsiadami, ale nie, bo byłem w Ashbourne, w irlandii
ale generalnie od dwóch tygodni mój schemat dnia jest identyczny z twoim xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ThinkBackwards To gratuluję, dyplomy z UK chyba dalej cieszą się wielkim poważaniem.
To sam wiesz jak specyficzne jest to miejsce i jak dobrze wchodzi english breakfast czy to na kaca czy normalnie :)
  • Odpowiedz
@espenio kiedyś jeździłem dużym w Irlandii, w okolicach Galway i Kerry, to wpieniały mnie wąskie landówki i kamienne murki, ale sentyment pozostał. Ja głównie po Dolnej Bawarii i Austrii jeżdżę i górskie klimaty są znajome. Jak sobie radzisz z umiejscowieniem kierownicy w ruchu lewostronnym?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Salam-Abdul-Al-Stulejari Normalnie się jeździ, nie sprawia to dla mnie problemu oprócz tego że idioci z osobowek uwielbiają jechać przy kabinie, na tych trzeba uważać żeby kogoś nie stuknąć przy zmianie pasa. Wszystkie lusterka sprawdzać i wychodzić powoli
  • Odpowiedz