Aktywne Wpisy

darknightttt +5
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +7
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

@wash-and-go Pierdy normalne po tego typu śniadaniu jak już wyżej napisałem, ale jest to sniadanie dla ludzi pracujących (lub chlejących jak dzisiaj) i jest dobre. Pierdy są dobre, tak nas ewolucja stworzyła;)
Sram rano jak wstanę to jest mus codziennie, a następnie po spożyciu takiego śniadania znowu sram ale za jakiś czas. Bywam tu regularne (ale chlam tylko jak mam wolne).
Ogółem jak zjesz takie śniadanko powiedzmy o 8 to do 14 masz spokój
ale generalnie od dwóch tygodni mój schemat dnia jest identyczny z twoim xD
@Mkwwk29292 jeżdżę "tirem"
@KanJaweuDieZweite ja chyba nie, na szczęście
@baltazar1gabka jest saszydż jedna, a black puddingu nie lubię;)
@Mete Na Irlandię czasem jeżdżę do Waterford, ale to jest Ashford, Kent, UK :)
@ThinkBackwards Nie lubię black pudding, haggis to Szkocka rzecz :)
To sam wiesz jak specyficzne jest to miejsce i jak dobrze wchodzi english breakfast czy to na kaca czy normalnie :)