Wpis z mikrobloga

• 0
@wypokowy_expert: nie rozumiem? dałem takie puszki bo miałem dużo zwykłych gniazdek hager więc chciałem je wykorzystać, dodam, że w każdym gnieździe jest instalacja 5x2,5 na dodatek w każdej tej puszcze mogę wsadzić ładowarkę zasilacz moduł wifi cokolwiek :)
  • Odpowiedz
@rybeczka: Po wielu latach doszedłem do wniosku, że najlepszy jest przyrost pół-organiczny, czyli kupujesz elementy; półki, korytka, uchwyty i wieszasz na oko. W razie potrzeby nie przestawiasz każdego uchwyciku na klucz, tylko cały wieszak na klucze.

Znalazłem takie wieszaki na pierdoły (w różnych długościach)
https://allegro.pl/oferta/wieszak-scienny-wieszak-stal-nierdzewna-4-haczyka-17849349624
Erk700 - @rybeczka: Po wielu latach doszedłem do wniosku, że najlepszy jest przyrost ...

źródło: Wieszak-scienny-wieszak-stal-nierdzewna-4-haczyka

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@rybeczka w ramach inspiracji. Jak cos to super sa te szufladki na organizery. Tak samo listwy magnetyczne na śrubokręty itp. Na elektronarzędzia zwykle wkrety alko kontowniki, nawet kawalek rury pcv na wkretarki sprawdza sie super. Chyba ze zalezy Ci zeby ladne bylo to zaopatrz sie w drukarke 3d :)
Pod stolem dolozylbym cos ala regaly na wieksze skrzynki.
melba - @rybeczka  w ramach inspiracji. Jak cos to super sa te szufladki na organizer...

źródło: temp_file414912071253552156

Pobierz
  • Odpowiedz