Aktywne Wpisy

iknife +348
Kto pamięta kota Zonka z idź na całość. Właśnie kupiłem za 30zl na pchlim targu. Po co? Nie wiem #idznacalosc #heheszki
źródło: 218517
Pobierz
lord-nihilus +39
Kiedy redpillowy turbogrinder w końcu w peaku SMV znajdzie studentkę na utrzymanie, wierząc że teraz przeżyje swoją młodość jak rasowy oskariat.
#blackpill
#blackpill

Dzisiaj jeden dzień z biura, pojutrze trzy, a za miesiąc dodatkowe obowiązki. Oczywiście w korpo pracują kumaci na tyle, że nazwy stanowisk są
@gieldowySyzyf: sam bym się już wyhuśtał z kredytem na duży dom
uratowało mnie to, że laska od razu widziała, że jestem dusigroszem i dużo oszczędzam i raczej dużo ze mnie nie wyciśnie...
@gieldowySyzyf: to prawda - większość it ma lekki autyzm więc są bardzo podatni na manipulowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@kamikadze97: Przede wszystkim to problem jest taki, że ogromna część tych programistów polskich to wyżej sra jak dupę ma, co widać chociażby bardzo często nawet tutaj na wykopie. Jakby największym sukcesem życiowym dużej części z tych ludzi
Ale lepiej zaczac od wyrzucenia bluz z kapturem, łatwiej to zrobić niz rzucic etat
@AtrakcyjnyRozowyPasek: Może, ale wiesz, jak już będziemy np. w publicznym domu starców, to lepiej żeby ktoś przynajmniej raz na dwa tygodnie zajrzał, zainteresował się, czy