Aktywne Wpisy

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na filmach amerykańskich tylko takie widziałem.
Może kołdrę przepiorę bo mi do pralki to tak średnio się mieści.
Tylko nie wiem czy pan Edek bezdomny jak tam prał to aby co po nim nie zostało w bębnie.
#przegryw
źródło: pralnia-samoobslugowa-4-1024x575
PobierzA pan Edek to prędzej w ośrodku pomocy będzie miał wyprane łachy a nie w takim miejscu, gdzie trzeba za to płacić.
Jak u Ciebie cennik wygląda?
źródło: images
Pobierz