Aktywne Wpisy

Soothsayer +52
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

MonazoPL +54
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz

#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: temp_file8921303063827875040
Pobierz@OrginalnyNickDaniel
Idz na siłownię zobacz ile osób zabiera sobie lata życia tylko po to żeby ktoś na nich zwrócił uwagę.
To wyżej chociaż można nazwać
X K---A D
@Dalamar
I płatki owsiane kazdego ranka. Na obiad ryż i kurczak przez 15 lat, aż mu sie prawie oczy skośne zrobiły.
@DorodnyTucznik: jakie to jest zabawne, że nie ważne jaką sylwetkę się nie wrzuci na wykop, to najbardziej plusowany komentarz to będzie krytyka:
- jakąś tam masa, ale w naturalnym zasięgu i bf w normie bez ekstremalnego docięcia = "nie widać, że ćwiczy"
- jakąś tam masa, ale w naturalnym zasięgu i mocne odcięcie = "chudy szczur, weź coś zjedz, wygląda jak
Bawi mnie to obrzydzenie wszytkich.
To niema sie podobać zwykłym ludziom jak greckie posągi fidasza. To ma byc jak największa, jak najcięższa i jak najbardziej wysuszona góra mięsa, ktora proporcjami trafi w kanon sędziów. I tyle.
@
@pelissa: no oczywiście, bo to wystarczy mieć taki pomysł i się tak wygląda XD dobrze że napisałaś, bo właśnie miałem taki pomysł, żeby za rok tak d-----ć i jechać na Olympie
@zeszyt-w-kratke: właśnie! Powinien wziąć cziperki, czteropak i siedzieć na dupie przed komputerem, a nie się zachciało sport uprawiać i obciążać służbę zdrowia XD
Jak sądzisz, że jakiś facet poświęci pół życia, kawał zdrowa i godziny liczone na dni pracy nad sobą, żeby podobać sie kobietom to sie myślisz.
No przynajmniej ja nie widziałem czegos takiego.
@Akos: ja na ulicach widzę masę ludzi z normalnymi sylwetkami którzy nie są otyli i mają bmi w normie.