Wpis z mikrobloga

via Android
  • 7
Tyle lat sobie zabral sterydami a i tak nawet do top10 nie wejdzie ()

@OrginalnyNickDaniel
Idz na siłownię zobacz ile osób zabiera sobie lata życia tylko po to żeby ktoś na nich zwrócił uwagę.

To wyżej chociaż można nazwać
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
widać że jadł na noc chudy twaróg popijany oliwą z oliwek

@Dalamar
I płatki owsiane kazdego ranka. Na obiad ryż i kurczak przez 15 lat, aż mu sie prawie oczy skośne zrobiły.
  • Odpowiedz
  • 50
karykatura jak z komiksu

@DorodnyTucznik: jakie to jest zabawne, że nie ważne jaką sylwetkę się nie wrzuci na wykop, to najbardziej plusowany komentarz to będzie krytyka:

- jakąś tam masa, ale w naturalnym zasięgu i bf w normie bez ekstremalnego docięcia = "nie widać, że ćwiczy"
- jakąś tam masa, ale w naturalnym zasięgu i mocne odcięcie = "chudy szczur, weź coś zjedz, wygląda jak
  • Odpowiedz
via Android
  • 21
@corsa900
Bawi mnie to obrzydzenie wszytkich.

To niema sie podobać zwykłym ludziom jak greckie posągi fidasza. To ma byc jak największa, jak najcięższa i jak najbardziej wysuszona góra mięsa, ktora proporcjami trafi w kanon sędziów. I tyle.

@
  • Odpowiedz
@Sarza01 najlepsze, że takie sylwetki podobają się innym facetom ale nie kobietom. Jakby ktoś miał taki pomysł.(ʘʘ)

@pelissa: no oczywiście, bo to wystarczy mieć taki pomysł i się tak wygląda XD dobrze że napisałaś, bo właśnie miałem taki pomysł, żeby za rok tak d-----ć i jechać na Olympie
  • Odpowiedz
@Sarza01: ten sport razem z sterydami powinien być już dawno zablokowany i zakazany. Potem takiego delikwenta będzie trzeba leczyc w publicznej służbie zdrowia bo mu się zachciało mieć górę mięsa na sobie. Absurd i głupota. Obrzydliwe.
  • Odpowiedz
  • 14
@Sarza01: ten sport razem z sterydami powinien być już dawno zablokowany i zakazany. Potem takiego delikwenta będzie trzeba leczyc w publicznej służbie zdrowia bo mu się zachciało mieć górę mięsa na sobie. Absurd i głupota. Obrzydliwe.

@zeszyt-w-kratke: właśnie! Powinien wziąć cziperki, czteropak i siedzieć na dupie przed komputerem, a nie się zachciało sport uprawiać i obciążać służbę zdrowia XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@pelissa
Jak sądzisz, że jakiś facet poświęci pół życia, kawał zdrowa i godziny liczone na dni pracy nad sobą, żeby podobać sie kobietom to sie myślisz.

No przynajmniej ja nie widziałem czegos takiego.
  • Odpowiedz