Wpis z mikrobloga

#wojna #usa

Dobra straciłem cierpliwość do tego typa. W komentarzach go pięknie wyjaśnili. To znaczy ten post jest w miarę neutralny ale i tak od jakiegoś czasu p------i tylko jak to USA nic nie mogą bo Chiny PRODUKUJO

Le Bartosiak le farmazon aka ignorant
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Ariel_Rapaport A ja go trochę rozumiem, bo wojna na Ukrainie pokazała, co znaczy produkcja. Gdy się okazało, że Europa bogatsza i bardziej ludna od Rosji nie była w stanie sprostać tempu produkcji amunicji.

I teraz jak montownia świata jest w Chinach, to strach się bać, co będzie gdy ta montownia na poważnie zacznie klepać sprzęt pod zastosowania wojskowe jak np. małe drony czy drony typu szahedy.
Póki co zachód nie będzie
  • Odpowiedz
Dobra straciłem cierpliwość do tego typa. W komentarzach go pięknie wyjaśnili. To znaczy ten post jest w miarę neutralny ale i tak od jakiegoś czasu p------i tylko jak to USA nic nie mogą bo Chiny PRODUKUJO

@Ariel_Rapaport: Oczywiście, że tak. Cały świat nic nie może bo Chiny produkują xD To wcale nie jest tak, że kiedy zaczęła się wojna na Ukrainie przykładowo to przestój w produkcji samochodów między innymi był
  • Odpowiedz