@greedy_critic: opłatę pobrał operator terminala. @gorzki99 ja płacę, mój bank nie pobiera żadnych opłat za płatności za granicą, jets kurs jak w kantorze. @dzieju41 mam szwajcarską kartę i płace we frankach.
UBS nie pobiera żadnych opłat za płatności za granicą, to jest pierwszy raz od 10 lat kiedy takie coś widzę. Dopiero płaciłem na bramkach i za 17 zł wyszło mi 3.78 chf.
ja płacę, mój bank nie pobiera żadnych opłat za płatności za granicą, jets kurs jak w kantorze.
@open_or_die: Wracalem z niemcowni do polski przez czechy. Przycisnelo mnie i musialem na 2 (w trybie natychmiastowym :P))
na stacji w czechach kibel platny. No a ja mialem ojrasy i pln ale koron nie. Jakos moze 10 sekund mi zajelo zeby w revoulcie miec korony. I placilem waluta lokalna. Wole unikac takich sytuacji
#stacjapaliw #mol
źródło: 1000040039
Pobierz@gorzki99 ja płacę, mój bank nie pobiera żadnych opłat za płatności za granicą, jets kurs jak w kantorze.
@dzieju41 mam szwajcarską kartę i płace we frankach.
UBS nie pobiera żadnych opłat za płatności za granicą, to jest pierwszy raz od 10 lat kiedy takie coś widzę. Dopiero płaciłem na bramkach i za 17 zł wyszło mi 3.78 chf.
@open_or_die: Wracalem z niemcowni do polski przez czechy. Przycisnelo mnie i musialem na 2 (w trybie natychmiastowym :P))
na stacji w czechach kibel platny. No a ja mialem ojrasy i pln ale koron nie. Jakos moze 10 sekund mi zajelo zeby w revoulcie miec korony. I placilem waluta lokalna. Wole unikac takich sytuacji
@open_or_die: No rutyna potrafi byc suka :D
A może i ktoś to zobaczy i zaoszczędzi parę złotych.