Wpis z mikrobloga

@kleboldswaifuv2: Wystarczy mieć piwniczkę na p--o, nomen-omen ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wbrew pozorom p--o w 'piwnicznej' temperaturze i bez narażenia na promienie słoneczne może dość długo leżeć i nic się z nim nie stanie - a-----l i dwutlenek węgla nie pozwalają się rozwijać pleśni. A taki Harnold jest pasteryzowany i filtrowany, więc pewnie datę ważności ma koło roku.
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: albo pije codziennie/regularnie p--o, była promka to kupiła na zapas, p--o może być nawet i pół roku przeterminowane i dalej jest dobre do spożycia, można więc je długo trzymać,
Ewentualnie prowadzi jakąś działalność w pierdziszewie drugim, pośrodku niczego i sprzedaje tam z dużą marżą dla lokalsów, więc kupiła aby na tym zarobić.

Edit. tak swoją drogą, twój chłop zna twoją przeszłość? a jeżeli zna to czy pozwala ci sypiać
  • Odpowiedz
  • 1
@ptt_ Wczoraj miałam podobna sytuację, w Netto jest taki "Donut Netto" waniliowy, w czarno żółtych kolorach. Kosztuje tam trochę ponad 4 zł i jest 1+1. A wczoraj baba to naliczyła jako 2 cytrynowe donuty, które kosztowały tyle samo i zapłaciłam 8 zł, bo kliknęła zle donuty. Dzisiaj już zwróciłam uwagę, żeby kliknęła dobre
  • Odpowiedz
  • 0
@irenicus30 Właśnie nie dosłyszałam tego. Szczególnie, że ona kupowała za mną, ale zanim nas obsłużyła, to już musiala obgadać Z tą babką I inną pracownicą, że to trzeba będzie rozbić na 3-4 paragony. Jakby na fakturę brała, to bym wiedziała od razu, że raczej do sklepu/baru.
  • Odpowiedz
  • 0
@r5678 Przyjaźniliśmy się jak sie spotykałam, przyjaźniliśmy się jak pracowałam online. Nie rozumiem natomiast ostatniego pytania. Nie spotykam się, więc nie ma potrzeby, żeby ktoś na coś pozwalał, czy nie. Zresztą ja sama sobie bym nie pozwoliła się spotykać sobie z kimś w związku, bo to zdrada
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: moja rodzinka w Niemczech kupuje na promkach różne piwa a potem sobie do piwniczki je chowa i ma zawsze jak najdzie ochota na chłodne piwko, kupione po dużej promce. Jak jest 6+6 też czasem wezmę i potem to leży, niekoniecznie wszystko idzie w jeden dzien
  • Odpowiedz