@kleboldswaifuv2: teraz jest eldorado wszystkie sklepy wyprzedają puszki z piwem które nie są jeszcze objęte systemem kaucyjnym, tylko po to by wrzucić już te nowe, a babka z chłopem wkupują na zapas jak piją po 4 ro pak na dzień to im to szybko zejdzie.
@sberatel: Nie kojarzę żadnych barów pomiędzy moim Netto, a innym najbliższym, to takie bardziej zamknięte osiedle, gdzie masz Żabkę, siłownię, aptekę, właśnie to Netto, weterynarza, fryzjera, parę innych punktów usługowych, park i każdy blok ma swój obudowany parking, plac zabaw i ławki, a żadnego baru tu nie kojarzę, chyba że może po prostu nie wiem, a jest jakiś w okolicy schowany. Chyba, że ktoś jechał do tego, bo w innych
@Rodriquez: Może i tak, znaczy o tym facecie to tak o napisałam, nie wiem czy ma jakiegoś, czy nie, bo była sama w sklepie, wiek około 45 lat. Mogła też sobie sama na zapas kupić
@kleboldswaifuv2: Ja to widzę tak, że może kupiła raz a porządnie większą ilość bo w domu jest miejsce, by to trzymać. Dodajmy do tego, że może poza mężem mieszka z nią jeszcze np. dwóch synów, do tego czasem sąsiad wpadnie do męża.
Zrobi się jakiegoś grilla na kilka osób i już z 20 piw zniknie. A nawet bez grilla, to na weekend niech każdy z domowników wypije 2 piwa, i
@kleboldswaifuv2: dla starego, przeciętny janusz spokojnie konsumuje czteropak po robocie. jak sam nie kupuje to pewnie robi tyle że nawet nie ma czasu XD
Nie zapytaliśmy z chłopem I teraz żałujemy, że nie spytaliśmy. Jakieś pomysły?
@kleboldswaifuv2: cena. 192 puszki, podziel przez 6 dorosłych, pijących facetów (normalka w większych rodzinach) a dostaniesz 32. Czyli 2 weekendy po 8 puszek w sobotę i niedzielę. To już takiego wrażenie nie robi. Albo podziel przez 4 weekendy, czyli 8 piw w sobotę przez miesiąc. Albo cioci imieniny i zamiast 6 dorosłych facetów, masz 20, z których każdy
Albo do sklepu na jakiejś wiosce.
Zrobi się jakiegoś grilla na kilka osób i już z 20 piw zniknie. A nawet bez grilla, to na weekend niech każdy z domowników wypije 2 piwa, i
@kleboldswaifuv2:
Czyli niespełna 400 zeta, a zapas np. na kilka imprez typu "posiadówa".
Okazało się, że była to promocja kup 1+1 i zapłać za oba. Ch#j im w dupę. Nie polecam tej sieciówki naciągaczy.
@kleboldswaifuv2: cena. 192 puszki, podziel przez 6 dorosłych, pijących facetów (normalka w większych rodzinach) a dostaniesz 32. Czyli 2 weekendy po 8 puszek w sobotę i niedzielę. To już takiego wrażenie nie robi. Albo podziel przez 4 weekendy, czyli 8 piw w sobotę przez miesiąc. Albo cioci imieniny i zamiast 6 dorosłych facetów, masz 20, z których każdy