Aktywne Wpisy

hotshops_pl +650
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
Co oprócz kapusty i cebuli do farszu można dodać? Bo grzyby to wiem....
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file5012146185914371200
Pobierz

Czy może mi ktoś wyjaśnić czemu #bitcoin spada jak akcje spadają i rośnie jak akcje rosną? To nie miało działać jak bezpieczna przystań/lokata kapitału/złoto?
Pytam serio bez ironii
@Leithain: korelacja bitcoin nasdaq / sp500 nie jest stała i się zmienia
No i nie wiem kto uznaje Bitcoina za bezpieczną przystań, chyba nikt
źródło: image
PobierzTylko wąska grupa osób widzi w nim konkurencję dla tradycyjnej giełdy,
Adopcja krypto to jakieś 8% rynku. Dopiero etf się otwierają, to trzeba na
@Leithain: Miało ale się zesrało?
Kogo ty słuchasz, jakichś wykopków? youtuberów czy bankierów? Wiesz co oni więcej wiedzą od Ciebie? c---a.
Nie trudno też porównać sobie wykresy samemu, przy spadkach krypto zachowuje się jak Nasdaq na lewarze, porównanie na Googlu zajmie Ci 5 minut
@pyroxar: jaka konkurencja xD To są cyferki na komputerze g---o warte a giełda to handlowanie spółkami zarabijącymi miliardy dolarów
Po prostu nie rozumiem skąd BTC ma taką wartość. ETH, Solana czy inne natywne waluty na chainach gdzie da się coś ciekawego zrobić - ok, ma to sens. Ale sam Bitcoin? Więc szukam (może na siłę) jakiejś logiki
@gustowny_dzikus @pyroxar No na ETH, Solanie się super ciekawe rzeczy
@OlmerPL: krypto to nie tylko btc ale też np. stablecoiny, z których sam niedlugo będziesz korzystać nawet o tym nie wiedząc.
Wiara jest siła bitcoina.
Nie doceniamy potęgi wiary milionów osób na świecie. To coś w stylu religii i wiele osób trzyma bitcoina od dawna i nie sprzedadzą ich do śmierci wierząc że będzie rósł w nieskończoność. Dla mnie może to nie mieć sensu tak jak inne religie ale dla kogoś ma to sens. Jeszcze inni to wykorzystują i hunadlują itd itp.
Kościół katolicki też dla wieku nie ma sensu a
Normalnie bym ustawil za 8 lat, ale wystarczy rok, żeby osoby wyżej, ktorym nawet nie chce się przeczytać jednej książki znowu zostały zmoggowane przez holderów.
Tłumaczenie czego się mylą juz mi sie znudziło, bedziemy bazowac na prostych liczbach.
Cena dzis 112k
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@dejmiend: na szczytem 17, 21 i 22 też lekko skorekcilo
@Leithain:
@-Melek-: może mieć wpływ też fakt ile setek tysięcy btc kupił po wysokich jak na dziś cenach, microstrategy i Black rock
Pytanie o czym nie wiemy o czym oni wiedzą