Wpis z mikrobloga

• 0
@elsajko: tego typu to ciężej znaleźć zdjęcia, przyznaję. Mogę tylko opisać, że chodzi o jakąś kombinację cech typu lekki wytrzeszcz oczu, opadnięta skóra, przerzedzone włosy i/lub wysokie czoło
  • Odpowiedz
  • 6
@Mroczny_Mag_Mroku: ale używasz w tej ocenie swojej osobistej skali, gdzie na szali "ładne" masz sexy latino chicks. 2,5 to terytorium deformacji genetycznych, odrażającej szpetoty. To co wstawiłem to obiektywnie neutralna polska gęba bez makijażu i filtrów, polskie 5/10, nie brzydzi za bardzo, nie ma deformacji ani większych wad, jest symetryczna, ale nie ma nic co by w tej twarzy przyciągało. Ubrać to umalować i masz spermiarską 8/10.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: dodaj jeszcze te stereotypy że Niemki są brzydkie - yhy jasne, byłem w Niemczech, w Austrii i nigdzie tylu wysportowanych kobiet nie widziałem. Tam nawet prezes firmy potrafi do roboty rowerkiem przyjechać i nie jest to dla niego żadna ujma na honorze, tylko u nas każdy musi samochodem dupę wozić choćby miał kilometr do roboty.
A jeszcze wejdźcie se czasami na jakieś grupki dla bab, to tam czasami jest
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: I to pamiętaj, że w 99% przypadków widzisz te laski w makijażu, a bez niego to opychające ziemniaczane mordy. O figurze i ciele polek to nawet szkoda strzępić ryja.
W polsce d--y jeżeli już są ruchable to tylko do 20 roku życia, później grażynieją w tempie wykładniczym
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: coś w tym jest, dużo bardziej podobały mi się tajki które na ogół w świecie nie uchodzą za zbyt piękne. Nie wiem, może egzotyka tak działa ale nawet te grube tajki jakieś takie bardziej jędrne i symetryczne. U kobiet też dużą robotę robi uśmiech i taka energia, ciekawość życia. A u p0lek nie uświadczysz ani jednego ani drugiego.
  • Odpowiedz