Aktywne Wpisy

Zmorka +146

czerwony_kmer +180
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #heheszki #codziennenuranielewactwa
źródło: temp_file6550638856751187100
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Oo lewarska elita intelektualna przypełzła xD
@kamil-tumuletz: @kptDoopa @Myszo Niech sobie myśli o zmianach klimatycznych co chce nie ma nic w tym złego, ale robienie z poważnej choroby sobie żartów jak Wieniawa pokazuje poziom ich głupoty.
źródło: 58870175_2297107147014733_8458826458977009664_n
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: obraz_2025-10-11_144140534
PobierzDosłownie istnieje konsensus naukowy wśród naukowców ze antropologiczne ocieplenie klimatu to fakt xD. To umysłowo chore prawactwo poerdoli coś „kIEdYś zRObiŁo siĘ CIepłO sAmO”, jako główny argument xD. Wy jesteście k---a upośledzeni
@nom_om: lubię, jak neofici klimatyzmu p------ą i powołują się na konsensus naukowy. Od razu przypomina się sytuacja Mikołaja Kopernika przy ówczesnym konsensusie naukowym, że Ziemia jest centrum Wszechświata. Albo w czasach późniejszych, że zdrowe jest palenie tytoniu.
Gdyby jeden z drugim się zainteresował, to może by mu wyszło, że to właśnie naukowcy sprzeciwiający się konsensusom są motorem postępu. A tak tkwią w swej
Ja mówię o skutkach a nie o przyczynach.
@Bestiariusz jakiej k---a błyskotliwej myśli skoro to nawet nie jest moja opinia której sobie nie wymyśliłem tylko to są po