Wpis z mikrobloga

Jeden z moich ulubionych typów Polaka to typ, który łamie prawo, zostaje na tym złapany i jeszcze ma pretensje, za go policja czy ktoś inny przyłapał xD. Jak przekroczy prędkość to nie przyjmuje do wiadomości, że zasłużył na mandat tylko zaczyna pomstować, że policja to powinna się zająć łapaniem morderców, a nie sprawdzeniem czy on aby nie łamie przepisów drogowych. Jak go złapią, że jedzie autobusem bez biletu to nie poniesie z godnością regulaminowej kary tylko zacznie gadać do kanara, że zna dwóch takich co 20 lat jeżdżą bez biletu i ich ani razu nie złapali i to wielka niesprawiedliwość, bo on przecież tylko raz. Więcej przykładów nie będę podawał, bo na 100% wiecie o jaki typ mi chodzi.

#polska #bekazpodludzi #oswiadczenie #takaprawda
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SoplicaTadeusz: takich p0laków to jest od c---a, wystarczy spojrzeć na kanał samochodoza, konfitura czy stop cham, jawnie łamią przepisy a oni mają pretensje do typów co to nagrywają i potem zgłaszają na bagiety
  • Odpowiedz
@WolnyBLN Ja się zainspirowałem bezpośrednio programem nic do zgłoszenia, gdzie nagminnie typy których złapano na przemycie fajek pomstują na straż graniczną, że o co oni się tak czepiają, to tylko papieroski bez akcyzy i jeszcze mu samochód rozwalą podczas kontroli
  • Odpowiedz