Aktywne Wpisy

Startujemy z #rozdajo - do wygrania Racja Żywnościowa Seven Oceans - ta legitna, nie chińskie podróby z Aliexpress.
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
źródło: rozdajowykopkomzadarmo
Pobierz
gerwazy-oko +21

No i zaskoczenie czemu to zrobił skoro miał trójkę dzieci i całe życie przed sobą (30+). Więc pytam sąsiada gdzie mieszkał po rozwodzie - u rodziców. No to trzeba go uświadomić. że nie potrzebna tu była żadna depresja czy coś. Facet najnormalniej w świecie z jego punktu widzenia stracił sens życia. Trójka małych dzieci, płać alimenty do 18rż, utrata domu. Na dokładkę pewnie dorzucili alimenty na żonę by utrzymać jej poziom życia i c--j najbliższe 20 lat wegetujesz. Po tym czasie spłata możliwych długów, albo dorabianie się nowego majątku w wieku 50 lat? Znajdzie kolejną partnerkę z takim ciężarem na plecach by jakoś normalniej żyć? ROFL. Więc się facet wylogował.
#pieklomezczyzn #samobojstwo
Kompletnie zrozumiałe, mam podobnie.
Okazało się potem że typ się dowiedział że jego locha zdradziła go czwarty raz!
Te 3 pierwsze razy jej wybaczył ale tego już było za wiele,
Dodam że chłop kilka poziomów w wyglądzie wyżej niż otyła locha,
Także u takich ludzi procesy myślowe muszą być mocno zwichrowane żeby dla
@Schwarzfahrer: byś się zdziwił,
W Australii jechałem rowerem 3 miesiace i dostałem kilka propozycji pracy na czarno przy czyszczeniu i pielęgnacji ogrodów,
A nawet nie szukałem pracy, sami.sie mnie pytali.
Zwykli ludzie mnie zagadywali. Było.to pomiędzy Sydney
@Wykop24h: serio jest taki przepis że jak takie ochłapy rzucasz miesięcznie to już się niekwalifikujesz pod niepłacenie alimentów?